Κεντρική Eurobasket Βασιλειάδης: “Να χαρούμε με την Εθνική τον Σεπτέμβριο”

Βασιλειάδης: “Να χαρούμε με την Εθνική τον Σεπτέμβριο”

vasileiadis

vasileiadis

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έδωσε το παρών στις κληρώσεις των εθνικών πρωταθλημάτων μπάσκετ, δίχως να χάσει την ευκαιρία να ευχηθεί τα καλύτερα στην Εθνική Ανδρών ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Παράλληλα, φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο της ελληνικής ομοσπονδίας ενώ τόνισε ότι θα βρίσκεται εκεί για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στον χώρο της καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Βασιλειάδη: “Η σημερινή μου παρουσία εδώ έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα, ως μια ένδειξη αναγνώρισης προς την ομοσπονδία, που διαχρονικά δίνει τις μεγαλύτερες χαρές στον ελληνικό λαό και τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό. Το ξαναζήσαμε και φέτος το καλοκαίρι με την Εθνική Γυναικών και την Εθνική Νέων Ανδρών και ελπίζω να χαρούμε περισσότερο με την Εθνική Ανδρών το Σεπτέμβριο. Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν, να έχουμε υγεία, να έχουν οι παίκτες μας υγεία και να συνεχίζετε τους αγώνες σε αυτό το δύσκολο καιρό. Κι εμείς θα είμαστε εδώ για να προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις. Έχουμε διαύλους επικοινωνίας και βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να προχωράμε μπροστά. Και πιστεύω πως έχουμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης που μπορεί να μας κάνει αισιόδοξους. Είμαστε εδώ για να λύσουμε τα όποια θεσμικά προβλήματα για να έχουμε καλύτερες μέρες στο αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων που μας χαρίζει μεγάλες στιγμές”.

Σε παρόμοιο μήκος κύματος κινήθηκαν τόσο οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΕΟΚ, Αριστείδη Γολέμη, όσο και του γενικού γραμματέα, Τάκη Τσαγκρώνη, δίνοντας τις ευχές τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…