Κεντρική Eurobasket Τζόρτζεβιτς: “Εξαιρετική η Ελλάδα, δεν άνοιξε τα χαρτιά της”

Τζόρτζεβιτς: “Εξαιρετική η Ελλάδα, δεν άνοιξε τα χαρτιά της”

sasa djordjevic

sasa djordjevic

Η Εθνική Ελλάδος απέτυχε να ανταποκριθεί στον ρυθμό της Σερβίας και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα άνευρη, με αποτέλεσμα να υποστεί συντριβή από τους “πλάβι” (93-61), στο πλαίσιο των φιλικών προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Παρ’όλα αυτά, ο κόουτς των Σέρβων, Σάσα Τζόρτζεβιτς, φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο της “επίσημης αγαπημένης”, καθώς στάθηκε στην απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και στην επιθυμία των ομάδων να μην επιδεικνύουν πλήρως τη δυναμική τους στα φιλικά παιχνίδια.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Τζόρτζεβιτς για την Εθνική Ελλάδος: “Η Ελλάδα έχει εξαιρετική ομάδα. Κανένας αντίπαλος δεν ανοίγει σε αυτή την περίοδο όλο τα χαρτιά του. Ακόμη κι εμείς είχαμε απουσίες και είναι σίγουρο πως στην ελληνική ομάδα ο Αντετοκούνμπο δίνει μεγάλη ποιότητα. Πρόκειται για έναν All-Star παίκτη που έχει προοδεύσει με ταχύτητα φωτός. Σίγουρα θα τους δώσει πολύ αθλητικότητα”.

Τέλος, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε αναφορά και στην πρόοδο της δικής του ομάδας: “Αυτό που κοιτάζω είναι η δική μας ομάδα και είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να μη χαλαρώσουμε. Θα πρέπει τώρα να εστιάσουμε στο φιλικό με το Μαυροβούνιο και θα ήθελα αυτή τη φορά να είναι πιο ανταγωνιστικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…