Κεντρική Γυναίκες Τσιβιλτίδης: “Η κίνηση έγινε για το καλό των κοριτσιών μας”

Τσιβιλτίδης: “Η κίνηση έγινε για το καλό των κοριτσιών μας”

Την προσχώρηση του γυναικείου τμήματος της Α.Ε. Καλλιθέας με τον Γ.Σ. Εσπερίδες Καλλιθέας ανακοίνωσε η Ομοσπονδία και οι δύο πρόεδροι των ομάδων, Κώστας Τσιβιλτίδης και Κώστας Σιδηρόπουλος, χαιρέτησαν τη νέα τους συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οριστικοποιήθηκε από την ΕΟΚ με σχετικό έγγραφο η προσχώρηση του γυναικείου τμήματος της Α.Ε. Καλλιθέας στον σύλλογό μας Γ.Σ. Εσπερίδες Καλλιθέας. Η συγχώνευση κατ’ ουσία είχε πραγματοποιηθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες αλλά η διαδικασία εγκρίθηκε επίσημα και από την Ομοσπονδία και πλέον τα κορίτσια της Α.Ε. Καλλιθέας θα ενσωματωθούν στις Εσπερίδες σε όλα τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα και θα ενισχύσουν σημαντικά τον κορυφαίο σύλλογο της πόλης μας αφού είναι ο μόνος που αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο ομαδικού αθλήματος”.

Ο πρόεδρος της Α.Ε. Καλλιθέας, Κώστας Τσιβιλτίδης, δήλωσε: “Ήταν μια κίνηση που κάναμε για το καλό των κοριτσιών μας, το καλό του γυναικείου μπάσκετ γενικά στην Ελλάδα αλλά κυρίως της πόλης μας. Οι Εσπερίδες είναι 22 χρόνια τώρα άξιος πρεσβευτής της Καλλιθέας πανελλήνια και με σπουδαία δουλειά στις υποδομές και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν να κάνουν το καλύτερο και για τα δικά μας παιδιά. Εμείς παραμένουμε δίπλα τους και θα χαιρόμαστε με τις επιτυχίες τους γιατί πραγματικά τα αγαπάμε και είμαστε περήφανοι που επέλεξαν εμάς για να παίξουν μπάσκετ. Παράλληλα ξεκινά μια σχέση οικογενειακή με τις Εσπερίδες αφού πλέον νιώθουμε πέραν από φίλοι που πάντα ήμασταν και… μπασκετικοί συγγενείς και θα υπάρξουν αρκετές εκδηλώσεις με κοινό παρονομαστή την μπασκετική πρόοδο των αθλητών και αθλητριών αλλά και την ανάπτυξη των δύο συλλόγων για τους οποίους ανοίγει μια νέα σελίδα”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Εσπερίδων, Κώστας Σιδηρόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είμαι υπερήφανος που ήρθαν στον σύλλογό μας μικρά και αξιόλογα ταλέντα που για μας είναι πλέον παιδιά μας όπως και όλα όσα είχαμε ως τώρα. Ο στόχος είναι γνωστός. Να νιώσουν άμεσα οικεία και να ενταχθούν στην μεγάλη μας οικογένεια. Παράλληλα θέλουμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη της Α.Ε. Καλλιθέας στα πρόσωπά μας. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρό της, κ. Τσιβιλτίδη, για την συνεργασία. Είναι ένα σπουδαίο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά μας και θα υπάρξει πλέον κοινή πορεία των συλλόγων μας με γνώμονα το καλό του αθλητισμού και της Καλλιθέας μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σταμολάμπρου – «Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι» [vid]

Η Νίκη Σταμολάμπρου μετά το τέλος του φιλικού αγώνα προετοιμασίας με τον ΑΟ Χανίων, μίλησε…