Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Τσαγκρώνης: “Καθαρές οι εξετάσεις του Γιάννη”

Τσαγκρώνης: “Καθαρές οι εξετάσεις του Γιάννη”

tsagronis3

tsagronis3Το σήριαλ Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται ότι θα τραβήξει πολύ, καθώς η ΕΟΚ δεν φαίνεται να αφήνει έτσι το θέμα του. Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ανέφερε ότι οι εξετάσεις που έκαναν στον Γιάννη ήταν καθαρές και ότι κάτι τρέχει από την πλευρά των Μπακς.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην ΕΡΤ: “Άσχημη είδηση η απουσία του Γιάννη, αλλά δεν ήταν και τόσο ξαφνική μπορώ να πω. Από πλευράς ΕΟΚ έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα στους Μπακς να μας πουν πως δεν τηρήσαμε όσα συμφωνήσαμε.

Έχουμε βγάλει μαγνητική του Γιάννη που φαίνεται πως το πόδι του είναι καθαρό και την έχουμε στείλει στη FIBA. Αυτά που ισχυρίζονται οι Μπακς δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά κάτι άλλο συμβαίνει. Αυτή τη στιγμή είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη διοργάνωση, να στηρίξουμε τα παιδιά μας και θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Όταν τελειώσουν όλα αυτά, θα ανακοινώσουμε όλη αυτή τη διαδρομή μέχρι την Εθνική ομάδα. Μέχρι σήμερα κάναμε ό,τι ήταν δυνατό και δώσαμε κάθε διευκόλυνση στον παίκτη. Κυρίαρχο ζήτημα είναι η Εθνική αυτή τη στιγμή, για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …