Κεντρική NBA Τρόμαξε αλλά… ανακουφίστηκε ο Τέιτουμ
NBA

Τρόμαξε αλλά… ανακουφίστηκε ο Τέιτουμ

jason tatum celtics

jason tatum celtics

Το όνομα του Τζέισον Τέιτουμ βρέθηκε πολλάκις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς να επιθυμεί διακαώς να τον εντάξει στο δυναμικό της, δίχως, όμως, αποτέλεσμα. Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος επιλέχθηκε στο νο.3 της περασμένης χρονιάς πέρασε μια μικρή… τρομάρα αλλά τελικά νιώθει ενθουσιασμένος που παρέμεινε στη Βοστόνη, ανυπομονώντας να αγωνιστεί στο πλευρό του Κάιρι Έρβινγκ.

“Παρακολουθούσα τα νέα στην τηλεόραση, οπότε ήταν ένα σοκ για μένα, όπως και για όλους τους φανς”, τόνισε χαρακτηριστικά ο 19χρονος, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: “Εξεπλάγην όπως όλοι οι υπόλοιποι. Δεν ήξερα αν θα γίνω ανταλλαγή. Ήταν όλα καινούργια για μένα. Δεν έχω παίξει καν σε κάποιο ματς NBA και δεν ξέρω πως να διαχειριστώ τις διαπραγματεύσεις στις ανταλλαγές”.

Ο Τέιτουμ έχει κάθε λόγο να νιώθει χαρούμενος, καθώς ο Έρβινγκ έδειξε πως τον υπολογίζει, στέλνοντάς του γραπτό μήνυμα, το οποίο σχετιζόταν με τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα είναι συμπαίκτες του χρόνου. Ακόμη, η απροθυμία του τζένεραλ μάνατζερ των Σέλτικς, Ντάνι Έιτζ να τον συμπεριλάβει σε “πακέτα” ανταλλαγών δείχνει ότι το μέλλον του franchise της Βοστόνης θα εξαρτηθεί άμεσα από την πρόοδο του νεαρού αστέρα από το Ντιουκ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…