Κεντρική NBA Τόμας: “Δεν έχω πάθει ζημιά, θα επιστρέψω δυνατός”
NBA

Τόμας: “Δεν έχω πάθει ζημιά, θα επιστρέψω δυνατός”

isaiah thomas celtics 3

isaiah thomas celtics 3

Το πρόβλημα του Αϊζέια Τόμας στο ισχίο έχει θέσει μια σειρά από “πονοκεφάλους” στις τάξεις των Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι σκέφτονται την αναπροσαρμογή της ανταλλαγής με τον Κάιρι Έρβινγκ, τον Τζέι Κράουντερ, τον Άντε Ζίζιτς και το ντραφτ πικ πρώτου γύρου των Νετς (2018). Σε συνέντευξή του στο ESPN και τον Άντριαν Γουοζναρόφσκι, πάντως, ο “IT” δήλωσε πλήρως αισιόδοξος, όσον αφορά την έκβαση της υγείας του.

“Δεν υπήρξε ποτέ ένδειξη ότι δεν θα επιστρέψω και δεν υπάρχει καμιά ένδειξη ότι θα κινδυνέψει η καριέρα μου. Ίσως να μην επιστρέψω τόσο νωρίς, όσο θα ήθελαν όλοι αλλά θα γυρίσω και θα είμαι ξανά ο ίδιος παίκτης. Κανείς γιατρός δεν μου είπε ποτέ το αντίθετο”, τόνισε ο Τόμας, ο οποίος μίλησε και για το γεγονός ότι προτίμησε να μην εγχειριστεί: “Η εγχείριση δεν ήταν η κατάλληλη λύση. Ο τραυματισμός χειροτέρεψε τον Μάρτιο όταν ο Καρλ-Άντονι Τάουνς έπεσε πάνω μου. Συνέχιζα να παίζω και έγινε χειρότερα, μέχρι που δεν μπορούσα να παίξω πια”.

Η παρουσία του Τόμας στο 100% των δυνάμεών του αποτελεί καθοριστικό παράγοντα, καθώς μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του (expiring contract), μένοντας ελεύθερος το καλοκαίρι του 2018. Ως αποτέλεσμα, η απόδοσή του θα πρέπει να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις το max contract που επιθυμεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…