Κεντρική Γ' Εθνική Το πλάνο της Ένωσης Ιλίου

Το πλάνο της Ένωσης Ιλίου

Ο Γιάννης Καναρέλης ανέλυσε το πλάνο της Ένωσης Ιλίου. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε ότι η Ένωση είναι φτιαγμένη από μέταλλο πρωταθλητισμού.

Αναλυτικά:
“Όλα αυτά τα χρόνια στην Ένωση Ιλίου έχουμε έναν μεγάλο στόχο, να αξιοποιήσουμε τις ακαδημίες μας και φέτος έχουμε μπει στη διαδικασία να το εφαρμόσουμε σε μεγάλο βαθμό, καθώς στην ανδρική μας ομάδα υπάρχουν εννέα παίκτες γηγενείς από τους δεκαπέντε του ρόστερ. Όταν αναφέρω τη λέξη «γηγενής», εννοώ πως τα παιδιά αυτά είναι στις ακαδημίες της Ένωσης από το ξεκίνημα της ενασχόλησής τους με το άθλημα σε ηλικίες 8-9 ετών. Έχουμε λοιπόν στη σύνθεσή μας φέτος εννέα παιδιά κάτω των 21 ετών, συν τον Κώστα Μανταλβάνο ο οποίος είναι στα 23 έτη και αποτελεί μεταγραφή στην ομάδα μας, όπως και οι Γιώργος Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαγιντόμπε, Θανάσης Μπολάτογλου. Είναι μια μεγάλη πρόκληση τόσο για τον προπονητή μας Γιάννη Κτιστάκη όσο και για εμάς.

Είναι στην ουσία του αυτό που θέλαμε, να στηριχτούμε σε νέα παιδιά και να ξεκινήσει μια βάση καινούρια, όπως είχαμε κάνει και παλαιότερα επίσης με παιδιά δικά μας, όπως ο Οδυσσέας και ο Γιάννης Μπέλλας με το Χρήστο Σκαλωμένο, τα οποία είναι η ψυχή της ομάδας μας και αρχηγοί της. Θέλουμε, λοιπόν, να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με παιδιά της Ένωσης, κάτι το οποίο το βλέπουν οι γονείς και μας στηρίζουν με τη δική τους σειρά. Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν και οι ακαδημίες μας με επικεφαλής εμένα, πλέον σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, το Νίκο Κατσούλη ως υπεύθυνο του οργανωτικού των ακαδημιών και το Στέργιο Μπέλλα ως υπεύθυνο ακαδημιών, ο οποίος στηρίζει πάντοτε διοικητικά τα τμήματά μας.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω πως φέτος γίνεται μια αλλ

αγή στο πλάνο των ακαδημιών μας, καθώς υπάρχει άμεση συνεργασία με τη Γυμναστική Ακαδημία (ΤΕΦΑΑ Αθηνών), όπου έχει καταρτιστεί ένα πλάνο επιμορφωτικό προς τους προπονητές μας και προπονητικό για τα παιδιά, με μια λεπτομερή επίβλεψη, καθ’ όλη τη χρονιά των παιδιών των μικρών ηλικιών των ακαδημιών μας, με ατομική καρτέλα αθλητών, όπου στο τέλος της χρονιάς θα γίνει και η τελική αξιολόγηση προόδου του κάθε αθλητή μας από τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Είναι ένα σημαντικό βήμα το φετινό η συνεργασία με τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, ώστε να δοθούν τα σωστά εφόδια σε όλους τους μικρούς μας αθλητές, με αποτέλεσμα η εξέλιξή τους να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω πως είμαστε τυχεροί, καθώς διοικητικά έχουμε ανθρώπους ικανούς που έχουν γνώση του αθλήματος, είναι πάντοτε κοντά μας και μας στηρίζουν στο έργο μας, όπως ο πρόεδρος Γιώργος Λιόσης και ο αντιπρόεδρος Στέργιος Μπέλλας, αλλά και η Άννα Μπουλούγαρη (ταμίας μαζί με τη Νίκη Βομπιράκη και υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων), ο Φάνης Ψαρόπουλος με το Νίκο Γιαννίτση (υπεύθυνοι Χορηγιών) και ο γραμματέας του συλλόγου και έφορος του ανδρικού τμήματος Λουκάς Κατσαρός.

Επίσης, θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιους αθλητές που ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα μας, όπου μας χάρισαν και μια άνοδο στη Β’ Εθνική δεν θα είναι μαζί μας. Ο λόγος για τους Λεωνίδα Βαϊδάκη, Γιάννη Τσολάκη και Ταξιάρχη Στρατομήτρο τους οποίους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στους επόμενους σταθμούς της καριέρας τους. Ακόμη τρεις αθλητές μας φέτος δόθηκαν με υποσχετική για

έναν χρόνο, με τον Ιορδάνη Γεωργιάδη να αγωνίζεται με το Φίλιππο Περιστερίου, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επανέλθει κοντά μας, όπως και οι Κωνσταντίνος Μαζιάνης και Βασίλης Παπαγκελάκης οι οποίοι έχουν παραχωρηθεί στο ΓΑΟ Κουκουβάουνες, σωματείο με το οποίο συνεργαζόμαστε άμεσα ως σύλλογος και ειδικότερα με τον προπονητή Γιώργο Κουκλάκη και το συνεργάτη του Κώστα Μπαζιάνα, οι οποίοι δουλεύουν εξαιρετικά με τα νέα παιδιά και τα προετοιμάζουν για το επίπεδο των Εθνικών Κατηγοριών και δίνουν χρόνο, ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν την εμπειρία που χρειάζεται και να είναι έτοιμα.

Να έχουμε πάνω από όλα υγεία όλοι και θα πάνε όλα βάσει στόχων. Η Ένωση Ιλίου είναι φτιαγμένη από μέταλλο πρωταθλητισμού και πάντοτε κατεβαίνουμε με στόχο, σε κάθε μας συμμετοχή στα πρωταθλήματα που μετέχουμε, να πρωταγωνιστήσουμε και έτσι θα πορευτούμε και φέτος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου

Με το δεξί μπήκε στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας η Μύκονος. Οι Νησιώτες ύστερα από …