Κεντρική Διεθνή “Το μπάσκετ με τον Oμπράντοβιτς είναι επιστήμη” (vid)

“Το μπάσκετ με τον Oμπράντοβιτς είναι επιστήμη” (vid)

goudelock

goudelock

Άντριου Γκάουντλοκ την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στην Ιταλία με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube. Ο Αμερικανός αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και είπε ότι το μπάσκετ μαζί του είναι επιστήμη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το ξεκίνημα της καριέρας του: “Μικρός έπαιζα αμερικάνικο ποδόσφαιρο, αλλά όλοι στην οικογένειά μου έπαιζαν μπάσκετ οπότε ασχολήθηκα κι εγώ. Το μπάσκετ είναι η δεύτερη φύση μου”.

Για τη σχέση του με τον Κόμπι Μπράιαντ: “Το γεγονός ότι επιλέχθηκα στο ντραφτ ήταν έκπληξη για μένα. Το κολέγιο μου δε έδινε παίκτες στο ΝΒΑ. Με τον Κόμπι Μπράιαντ είχα μία καλή σχέση από το ξεκίνημα. Με συμπάθησε αμέσως, διέκρινε το ένστικτο που διέθετε στην επίθεση και κυρίως πόσο ανταγωνιστικός ήμουν στις προπονήσεις. Αυτός ξεκίνησε να με φωνάζει «mini Mamba»“.

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με τον κορυφαίο Ευρωπαίο προπονητή. Μου δίδαξε πολλά. Τον τρόπο που σκέφτομαι στο παρκέ, λεπτομέρειες του παιχνιδιού,. Το μπάσκετ με τον Ομπράντοβιτς είναι επιστήμη. Σου αναλύει κάθε πτυχή του παιχνιδιού και πάντα βρίσκεται 2-3 βήματα μπροστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…