Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Τίμησε τον Πετρόπουλο η ΕΟΚ (pic)

Τίμησε τον Πετρόπουλο η ΕΟΚ (pic)

petropoulos

petropoulos

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Μεγάλη Βρετανία, η ΕΟΚ τίμησε τον “Νουρέγιεφ” του ελληνικού μπάσκετ, Κώστα Πετρόπουλο για την προσφορά του στις Εθνικές ομάδες.

Ο Πατρινός προπονητής αποτέλεσε κατά την διάρκεια της καριέρας του έναν εκ των κορυφαίων σμολ φόργουορντ, παίζοντας σε όλη την καριέρα του στον Απόλλωνα Πάτρας.

Με το εθνόσημο στο στήθος είχε 77 αγώνες και 698 πόντους, ενώ ήταν ένας από τους κορυφαίους σκόρερ που έχουν πατήσει ποτέ στο παρκέ ελληνικού γηπέδου.

Ο Κώστας Πετρόπουλος αφού παρέλαβε το βραβείο του ανέφερε: “Είναι μεγάλη στιγμή να σε βραβεύει η Εθνική ομάδα και η Ομοσπονδία. Τα έχω κάνει όλα στις Εθνικές. Έχω περάσει από όλα τα επίπεδα και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Από την Παίδων, στους Άνδρες, αλλά και στις Γυναίκες. Έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει να νιώσουμε ψυχικά ήρεμοι. Νιώθουμε ότι έχουμε ισχυρή ομάδα, την έχουμε, αλλά να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Ασχολούμαι με το μπάσκετ ακόμη. Μου αρέσει. Πηγαίνω στις γειτονιές, όπου υπάρχει μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…