Κεντρική Elite League Τη Δευτέρα (21/08) η “πρώτη” της Καρδίτσας

Τη Δευτέρα (21/08) η “πρώτη” της Καρδίτσας

karditsa

karditsa

A.Σ. Καρδίτσας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Α2. Τη Δευτέρα (21/08) ο ΑΣΚ θα πραγματοποιήσει η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Το πρόγραμμα των προπονήσεων ήδη έχει καταρτιστεί από τους Λευτέρη Καλογήρου και Κώστα Κομποδιέτα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Με στόχο να ανταποκριθεί πλήρως στην ιστορική πρόκληση, ξεκινά τη Δευτέρα 21/8 την προετοιμασία της, η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας. Το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει ήδη καταρτιστεί από τον προπονητή Λευτέρη Καλογήρου και το συνεργάτη του Κώστα Κομποδιέτα, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη τη νέα σεζόν.

Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής που ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου, θα βρει την ομάδα της πόλης μας σε μια κατηγορία με πολλές απαιτήσεις, με ισχυρό ανταγωνισμό, απέναντι σε ομάδες και αθλητές που έχουν γράψει μεγάλο μέρος της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ. Πριν την πρεμιέρα, οι “κυανόλευκοι” θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους και στο Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο θα μετέχουν απευθείας στη δεύτερη φάση

Τη Δευτέρα και η κλήρωση

Μαζί με την έναρξη της προετοιμασίας, ο Α.Σ.Καρδίτσας θα γνωρίζει τη Δευτέρα το πλήρες πρόγραμμα στο πρωτάθλημα, αλλά και την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην Αθήνα στο ξενοδοχείο “Κάραβελ” γίνεται το πρωί της Δευτέρας η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, αλλά και η αντίστοιχη διαδικασία του Κυπέλλου Ελλάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…