Κεντρική NBA Θέλουν Μπράουν ή Τείτουμ στην ανταλλαγή οι Καβς!
NBA

Θέλουν Μπράουν ή Τείτουμ στην ανταλλαγή οι Καβς!

jaylen brown jason tatum celtics

jaylen brown jason tatum celtics

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επιμένουν να ζητούν αναπροσαρμογή της ανταλλαγής με τους Μπόστον Σέλτικς, η οποία έφερε τον Αϊζέια Τόμας, τον Τζέι Κράουντερ, τον Άντε Ζίζιτς και το ντραφτ πικ πρώτου γύρου των Μπρούκλιν Νετς για το 2018 στο Οχάιο, με τον Κάιρι Έρβινγκ να καταλήγει στη Βοστόνη. Οι ιθύνοντες των Καβς θεωρούν ότι οι Σέλτικς δεν ήταν ειλικρινείς, όσον αφορά την υγεία του Τόμας, καθώς οι ιατρικές εξετάσεις του δεν ήταν επιτυχημένες, με αποτέλεσμα να επιθυμούν την ένταξη ενός ακόμη παίκτη στη συμφωνία, με τα ονόματα των Τζέιλεν Μπράουν και Τζέισον Τέιτουμ να κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο!

“Πλέον, το Κλίβελαντ προσπαθεί να ζητήσει έναν εκ των δύο νεαρών ταλέντων της Βοστόνης, τον Τζέιλεν Μπράουν και τον Τζέισον Τέιτουμ, τους οποίους προσπάθησαν να αποκτήσουν από την αρχή. Κάτι τέτοιο, όμως, μοιάζει πολύ δύσκολο”, αναφέρει ο ρεπόρτερ του ESPN, Άνριαν Γουοζναρόφσκι. Ακόμη, τόνισε ότι οι Σέλτικς διαθέτουν πληθώρα ντραφτ πικ, τόσο δικά τους, όσο και άλλων ομάδων και θεωρείται πιθανό ότι ένα εξ αυτών θα συμπεριληφθεί στη νέα συμφωνία.

Στην πραγματικότητα, όμως, οι Σέλτικς αρνούνται να προσθέσουν οποιαδήποτε νέα παράμετρο στη συμφωνία, καθώς ισχυρίζονται ότι ήταν απολύτως ξεκάθαροι στις διαπραγματεύσεις, όσον αφορά την πορεία της υγείας του Τόμας, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση, σχετικά με το πόσο θα μείνει ο παίκτης μακριά από την ενεργό δράση.

Το “σήριαλ” ανάμεσα στις δύο ομάδες αναμένεται να διαρκέσει μερικές μέρες ακόμη, με τους Καβς να έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν βέτο, ακυρώνοντας οριστικά το deal. Κάτι τέτοιο, όμως, θα λειτουργήσει ενάντια στο συμφέρον αμφότερων, με τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της ιστορίας (Τόμας, Έρβινγκ) να μην είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν στις πρώην ομάδες τους ενώ, θα πρέπει να δρομολογηθούν εξ ολοκλήρου νέες διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες, κάτι που δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…