Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θέλουμε τον Χαραλαμπόπουλο, αλλά…”

“Θέλουμε τον Χαραλαμπόπουλο, αλλά…”

zournatsidis

zournatsidis

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης μίλησε “Libero 107.4” κι αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, αλλά και στον Αντώνη Κόνιαρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για όσους λένε πως ο Κόνιαρης θα μπορούσε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ: “Δεν νομίζω, από μηδέν έφτασε να παίζει 19 λεπτά μέσο όρο. Ποσοτικά δεν μπορούσε να έχει περισσότερο χρόνο. Είναι ένας χρόνος που πρέπει να παίζουν ακόμη και βασικοί παίκτες σε μια ισορροπημένη ομάδα. Το αξιοσημείωτο στον Αντώνη είναι πως ποιοτικά είχε κατακόρυφη άνοδο στο παιχνίδι του. Δεν έπαιζε λίγο, έπαιζε πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στην ηλικία του, ποιοτικά μας ενδιαφέρει να εξελίσσεται και να δείχνει αυτά που έχει μέσα του”.

Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Κλάσεν: “Παλεύουμε γι΄αυτό, είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε καλή συνεργασία με τους εκπροσώπους του, είναι πρόκληση για τον ίδιο στην καριέρα του. Το βλέπω θετικά αλλά αν δεν τελειώσει αυτή η ιστορία, δεν έρθει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο δεν μπορούμε να πούμε κάτι”.

Για τον Χαραλαμπόπουλο και το ενδεχόμενο δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό: “Αν επρόκειτο για απλό δανεισμό παίκτη που έπαιζε τον Παναθηναϊκό και έψαχνε λεπτά συμμετοχής, δεν θα καιγόμασταν. Εμείς θέλουμε να πράξουμε αυτό που κάνουμε με τον Κόνιαρη. Είμαστε μια ομάδα που στηρίζουμε τους Έλληνες παίκτες, που τους προσφέρουμε ένα μπασκετικό περιβάλλον για να ανθίσει το ταλέντο τους. Ζώντας στο περιβάλλον μας, δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί όταν απεμπλακεί από τον Παναθηναϊκό. Εμείς δεν εμπλεκόμαστε, είπαμε τι θέλουμε και δεν διαπραγματευόμαστε με τον Παναθηναϊκό, αφορά τον παίκτη και την ομάδα του. Εμείς απλά λέμε πόσο κερδισμένος θα βγει ο ΠΑΟΚ. Λόγω της συγκεκριμένης λειτουργίας, εκπρόσωποι δυο παικτών αρκετά υψηλού επιπέδου έδειξαν διάθεση να φέρουν τους “πελάτες” τους να αγωνιστούν στον ΠΑΟΚ. Προσφέρει μια οπτική, πέρα από τους Αμερικανούς που το βλέπουν ως σκαλοπάτι, πλέον αφορά και τους Ευρωπαίους. Να βλέπουν τον ΠΑΟΚ πριν το τελευταίο επίπεδο. Όααν φτάσουμε σε αυτό, θα μιλάμε διαφορετικά”.

Για το θέμα των τηλεοπτικών: “Ο ΠΑΟΚ κάνει τεράστια προσπάθεια να βγουν όλοι ευνοημένοι. Αν έβγαινε μόνος του, αύριο το πρωί θα είχε 100% πολύ καλύτερη απόδοση στη συμφωνία του απ΄ότι με τους άλλους μαζί. Αλλά αν δεν δείξουμε ότι ενδιαφερόμαστε για το προϊόν, μια από τα ίδια θα γίνουμε και θα υποβαθμίζουμε διαρκώς το άθλημα. Είπαμε θα στηρίξουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, δυστυχώς ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θέλουν ένα ελέγχόμενο πρωτάθλημα στους κανονισμούς και στη διαδικασία για να μεγαλουργούν στην Ευρώπη και αναλώνονται σε μια απίστευτη κόντρα μεταξύ τους. Δεν βλέπουν τίποτα περισσότερο, δεν αντιλαμβάνονται πως από την συνολική εικόνα θα βγουν όλοι κερδισμένοι. Δεν έχει καμία συνέπεια αυτό. Είναι αηδία και μισή, δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Όσο και να έχουν προοδεύσει, αυτή η κόντρα μεταξύ τους, μόνο κακό κάνει. Είναι προς τιμήν του ΠΑΟΚ που δεν κινείται έτσι για να πάρει μερικά χρήματα παραπάνω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …