Κεντρική NBA Θέλει να αποσυρθεί ως “Λέικερ” ο Λαμάρ Όντομ!
NBA

Θέλει να αποσυρθεί ως “Λέικερ” ο Λαμάρ Όντομ!

lamar odom lakers

lamar odom lakers

Ο Λαμάρ Όντομ έχει να αγωνιστεί στο NBA από το 2013, με την πορεία της ζωής του να βρίσκεται σε ιδιαίτερα καθοδική πορεία από τότε. Οι εξαρτήσεις και η κατάθλιψη τον οδήγησαν κυριολεκτικά στην άκρη του γκρεμού, “φλερτάροντας” με το θάνατο πριν από περίπου 2 χρόνια, εξαιτίας υπερβολικής δόσης. Πλέον, όμως, ο Όντομ βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, σε συνέντευξή του στον ρεπόρτερ του Yahoo, Σαμς Σαράνια ότι θα ήθελε να υπογράψει μονοήμερο συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Λέικερς, ώστε να αποσυρθεί ως παίκτης τους!

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Όντομ: “Η οικογένειά μου ανυπομονεί να με δει να αποσύρομαι με τη φανέλα των Λέικερς περισσότερο από ότι εγώ. Ο γιος μου, η οικογένειά μου και οι φανς μου θα απολαύσουν εκείνη τη μέρα. Είναι για αυτούς“.

Ο Όντομ μεγαλούργησε με τη φανέλα των Λέικερς, αγωνιζόμενος με τη φανέλα τους επί 7 σεζόν (2004-2011). Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση 2 πρωταθλημάτων (2009 και 2010), όντας ένας σύγχρονος πόιντ-φόργουορντ, με τον αντισυμβατικό, μα άκρως αποτελεσματικό τρόπο παιχνιδιού του να αποδεικνύεται “κλειδί” στην τριγωνική επίθεση του Φιλ Τζάκσον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…