Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Θα πετύχουμε το στόχος μας αν μείνουμε συγκεντρωμένοι”

“Θα πετύχουμε το στόχος μας αν μείνουμε συγκεντρωμένοι”

karaiskos ethinki paidwn

karaiskos ethinki paidwnΗ Εθνική Ελλάδος Παίδων μοιάζει ασταμάτητη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 Β’ Κατηγορίας, έχοντας πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Δημήτρης Καραΐσκος ωστόσο, τόνισε πως τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ελληνικής ομάδας μπορεί να σημαίνουν πολλά, αλλά και τίποτα.

“Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο 5Χ5. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα ταυτόχρονα, διότι ο στόχος μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διοργάνωση. Όλη η ομάδα νιώθει αυτοπεποίθηση, γιατί ξέρει πόσο σκληρά έχει δουλέψει και πιστεύω πως θα εμφανιστεί πανέτοιμη στα νοκ άουτ παιχνίδια”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας διεθνής.

Αυτή η δεύτερη θέση είναι που θα δώσει τα «εισιτήρια» στις ομάδες που θα πάρουν την άγουσα για την Α’ Κατηγορία και ο Καραΐσκός το γνωρίζει καλά. Άλλωστε έχουν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και είναι αγώνες χωρίς αύριο: “Είναι καθοριστικοί, σαφώς περισσότερο από αυτούς των ομίλων. Αλλά όπως είπα και νωρίτερα, η ομάδα αυτή έχει ετοιμαστεί για τους αγώνες αυτούς που περιμέναμε εξαρχής”.

AdTech Ad

Ο ίδιος είχε σήμερα 19 πόντους, 8 ριμπάουντ και κάτι που δεν συναντάς συχνά: 6 τάπες, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν τον απασχολεί: “Δεν έχει σημασία. Αυτό που προσπαθώ πάντα είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Και θεωρώ πως αν παραμείνουμε όλοι συγκεντρωμένοι και φυσικά υγιείς θα πετύχουμε το στόχο μας”.

Τέλος, πρόσθεσε: “Πριν βγούμε στο γήπεδο συζητάμε μεταξύ μας και λέμε ότι αν παίξουμε σαν μια γροθιά θα τα καταφέρουμε. Λέμε πως πρέπει ο καθένας από εμάς, όσο μεγάλη κι αν είναι η διαφορά να δίνει το 100% μέσα στο γήπεδο”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…