Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να πετύχουμε”

“Θα δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να πετύχουμε”

pascual 1

pascual 1

Χαρούμενος για την ομάδα που δημιούργησε ο Παναθηναϊκό Superfoods εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

“Είμαι χαρούμενος για την ομάδα που δημιουργήσαμε. Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μας βοήθησε να χτίσουμε αυτή την ομάδα. Πιστεύω στη δουλειά μου, πιστεύω στους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να πετύχουμε”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του “τριφυλλιού”.

Για τη νέα Ευρωλίγκα:”Σιγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο τουρνουά αφού όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν έχουν τον ίδιο στόχο, δηλαδή την πρόκριση στο Final Four. Πέρσι τερματίσαμε τέταρτοι στη regular season, αποκλειστήκαμε στα προημιτελικά και φέτος θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

Αν είμαστε ενωμένοι, οι παίκτες, η ομάδα, η διοίκηση και οι φίλαθλοι, έχουμε τις πιθανότητές μας να είμαστε στο Final Four”.

Τέλος, αναφερόμενος για τη νέα ομάδα πρόσθεσε:”Το μπάσκετ είναι πάντα το ίδιο. Πρέπει να σκοράρεις έναν πόντο παραπάνω για να κερδίσεις. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όλοι μιλούν για plays και φιλοσοφία όμως το ζητούμενο είναι να βάλεις έναν πόντο παραπάνω. Θα έχουμε την ευκαιρία μας, θα τρέξουμε και θα δημιουργήσουμε μια σοβαρή ομάδα”.

 

 

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…