Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Τα κλιματιστικά από το Δ.Τόφαλος έχουν κλαπεί εδώ και 7 χρόνια”

“Τα κλιματιστικά από το Δ.Τόφαλος έχουν κλαπεί εδώ και 7 χρόνια”

ethniki andrwn proponisi ellada

ethniki andrwn proponisi ellada

Η ατμόσφαιρα στο κλειστό “Δημήτρης Τόφαλος” κατά τη διάρκεια των φιλικών της Εθνικής Ελλάδος εναντίον της Ρουμανίας και της Μ.Βρετανίας αντίστοιχα ήταν πλήρως αποπνικτική. Η ζέστη χτυπούσε “κόκκινο”, το παρκέ γλιστρούσε, το κοινό των 5.000 “ψυχών” προσπαθούσε απεγνωσμένα να πάρει μια ανάσα δροσιάς και οι παίκτες δυσανασχετούσαν, με τον Γιάννη Μπουρούση, μάλιστα, να εκφράζει το παράπονό του προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο. Τι συνέβη στην πραγματικότητα, όμως, με τον κλιματισμό του γηπέδου;

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΕΑΚ Πάτρας, Νίκος Κανελλάκης, μίλησε στο thebest.gr και τόνισε ότι τα κλιματιστικά έχουν κλαπεί από το γήπεδο εδώ και 7 χρόνια: “Έγινε κλοπή εκατομμυρίων σε έναν από τους καλύτερους κλιματισμούς για κλειστό γήπεδο. Έχουν περάσει 7 χρόνια. Εμείς προς στιγμήν μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε προς στιγμήν για το πως «έφυγε» ο κλιματισμός από το γήπεδο, πιθανόν κομμάτι κομμάτι, για το ποιος έκανε τη μήνυσή και όλα τα ζητήματα. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το φάκελο στα χέρια μας και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Επαναλαμβάνω, πολύ καιρό τώρα!”

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση του γηπέδου: “Ο κύριος Βασιλειάδης ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση του κλειστού μετά τα δημοσιεύματα που έφτασαν στα χέρια του. Η μόνη επαφή που έχουμε κάνει εμείς και μάλιστα αρκετό καιρό πριν είναι με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό για  να πάρουμε στα χέρια μας την μήνυση που έχει γίνει για την κλοπή του κλιματισμού 7 χρόνια πριν αλλά και να ενημερωθούμε για την πορεία του ζητήματος αυτού”.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ μίλησε για τις προσπάθειες που έγιναν ώστε να καλυφθεί το πρόβλημα του κλιματισμού στο τουρνουά της Πάτρας: “Όσον αφορά το τουρνουά εμείς προσπαθήσαμε να λύσουμε το πρόβλημα με ημίμετρα. Παραγγείλαμε όλες τις διαθέσιμες, άμεσα, μονάδες που ήταν 12 των 50.000 btu, όμως το κλειστό χρειάζεται 2.500.000 btu να ψυχθεί και όχι 600.000. Μιλάμε για ημίμετρο. Το μέτρο που θα πάρουμε θα είναι όταν ολοκληρωθεί το γήπεδο με όλες τις μονάδες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…