Κεντρική Διεθνή Συνεχίζουν με νίκες Βοσνία και Σουηδία

Συνεχίζουν με νίκες Βοσνία και Σουηδία

bosnia

bosnia

Σχεδόν όλοι οι φίλοι του μπάσκετ έχουν στρέψει την προσοχή τους στις προετοιμασίες των Εθνικών ομάδων ενόψει του Ευρωμπάσκετ, όμως αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται και τα προκριματικά για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019.

Τα προκριματικά πραγματοποιούνται με 4 ομίλους και από εκεί θα προκύψουν 8 ομάδες, με τις ΑυστρίαΒουλγαρία και Ολλανδία να έχουν ήδη προκριθεί.

Όσων αφορά την πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς η Βοσνία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μούσα επικράτησε πολύ εύκολα με 92-74, απέναντι στην Σλοβακία.

Για τους νικητές ξεχώρισαν οι Μούσα και Άτιτς με 27 και 10 πόντους αντίστοιχα, ενώ στην αντίπερα όχθη ξεχώρισε ο Ράντσικ είχε 19 πόντους.

Στην άλλη αναμέτρηση η Σουηδία έκανε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης, μετά τη νίκη της με 93-70 κόντρα στην Αρμενία και έτσι υπερκάλυψαν τη διαφορά της αναμέτρησης του πρώτου γύρου. Έτσι πλέον οι Σκανδιναβοί ισοβαθμούν με τους Αρμένιους στους 8 βαθμούς και η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Μπόργκ με 16 πόντους, ενώ για τους ηττημένους προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα ο Μποάτραιτ με 32 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…