Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Συνεχίζουμε με το κεφάλι χαμηλά”

“Συνεχίζουμε με το κεφάλι χαμηλά”

klwnaras

klwnaras

Ο Δημήτρης Κλωνάρας ήταν ο κορυφαίος παίκτης στην πρεμιέρα της Εθνικής μας απέναντι στην Λευκορωσία για το Ευρωμπάσκετ Β’ Κατηγορίας και μίλησε για την πρώτη αγωνιστική, ενώ αναφέρθηκε και στον επόμενο αντίπαλο, το Βέλγιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού παίκτη:

Για την αναμέτρηση: “Δεν περιμέναμε να είναι μια τόσο εύκολη νίκη. Μας είχαν μιλήσει οι προπονητές μας, μας είχαν δώσει πληροφορίες για την αντίπαλό μας και για κάποιους παίκτες της μεμονωμένα, για το πως κινούνται, τι κάνουν”.

Για την σημασία της νίκης: “Ήταν μια πολύ καλή πρεμιέρα. Θέλαμε πολύ νικήσουμε στο πρώτο αυτό παιχνίδι και πιστεύω πως αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά, ενώ από την άλλη οι προπονητές μας θα μας κρατήσουν με το… κεφάλι χαμηλά. Έτσι πρέπει να γίνει γιατί υπάρχει συνέχεια. Ο κόουτς Παπαδόπουλος μας κράτησε συγκεντρωμένους 100% σε όλο το παιχνίδι και μας βοήθησε να μείνουμε στο πλάνο μας”.

Για τον επόμενο αντίπαλο, το Βέλγιο: “Θα είναι ένα διαφορετικό και πολύ καλό παιχνίδι το αυριανό πιστεύω. Το Βέλγιο είναι μια πολύ δυνατή ομάδα στην κατηγορία. Ο δικός μας στόχος όμως παραμένει ο ίδιος: Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να ακούμε τον προπονητή μας μένοντας στο πλάνο και να παίξουμε με πάθος. Ξεχνάμε τη σημερινή νίκη και συνεχίσουμε αύριο, με την επιθυμία να κάνουμε το δύο στα δύο στη διοργάνωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…