Κεντρική Basket League Συνεχίζονται οι εργασίες στο κλειστό της Νεάπολης (pics)

Συνεχίζονται οι εργασίες στο κλειστό της Νεάπολης (pics)

kleisto neapolis

kleisto neapolis

Ο ΓΣΛ Φάρος συνεχίζει το σχεδιασμό του ενόψει της νέας χρονιάς στην Basket League. Οι Λαρισαίοι πραγματοποιούν ανακαίνιση στο κλειστό της Νεάπολης, προκειμένου να είναι έτοιμο για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως την διοίκηση του ΕΑΚΛ (ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ) και ειδικά τον πρόεδρο κ. Γιώργο Κωσταρόπουλο, αλλά και όλα τα μέλη, όπως επίσης και τους υπευθύνους της αρμόδιας τεχνικής υπηρεσίας, για τις προσπάθειες που κατέλαβαν προκειμένου να είναι ολοκληρωμένες στην ώρα τους οι εργασίες που γίνονται στο κλειστό της Νεάπολης και πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μας σε λίγες ημέρες για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2017-2018, η οποία βρίσκει τον Γυμναστικό Λάρισας-Φάρο να αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Οι εργασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, σε ό,τι αφορά στο παρκέ, αλλά και τα αποδυτήρια και όλα αυτά εν μέσω της καλοκαιρινής ραστώνης και λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο. Το κλειστό της Νεάπολης σε λίγες ημέρες θα παρουσιάζει μια τελείως διαφορετική εικόνα και θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί την ομάδα μας, αλλά και τις υπόλοιπες που χρησιμοποιούν το εν λόγω γήπεδο ως έδρα”.

kleisto neapolis 2 kleisto neapolis 3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…