Κεντρική Β' Εθνική Στον Πανελλήνιο ο Γρηγόρης Λαμπράκης

Στον Πανελλήνιο ο Γρηγόρης Λαμπράκης

labrakis pgs

labrakis pgs

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια ξεχωριστή περίπτωση. Ο Πανελλήνιος ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Γρηγόρη Λαμπράκη, ο οποίος είναι εγγονός του μαχητή της δημοκρατίας, Γρηγόρη Λαμπράκη. Στα 28 του λατρεύει το μπάσκετ και θα είναι για δεύτερη σεζόν συνεργάτης του Θανάση Μπουλιάκη.

Η σχετική ανακοίνωση:
“Με ένα από τα ιστορικότερα ονόματα και πολλή αγάπη για το μπάσκετ, έρχεται ο άμεσος συνεργάτης του Θανάση Μπουλιάκη, για να δημιουργήσουν ένα ιδανικό δίδυμο.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Γρηγόρη Λαμπράκη, ο οποίος θα είναι συνεργάτης του κόουτς Μπουλιάκη.

Ως παίκτης αγωνίστηκε στον Πήγασο Κορυδαλλού, τον Άρη Νικαίας, τα Καλύβια και τους Γόμφους Τρικάλων. Στα 26 του εργάζεται ως personal trainer, έχοντας αποφοιτήσει με άριστα από τη σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ έχει διατελέσει μέλος του τεχνικού τιμ του Αίολου Τρικάλων (σε ακαδημίες και το γυναικείο τμήμα), του Μίλωνα, της ΦΕΑ και του Γ.Σ. Λάρισας.

“Είναι ένα παιδί με πάθος για το μπάσκετ. Συνεργαστήκαμε μαζί στη Λάρισα και μου έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ. Πιστεύω ότι ο Γρηγόρης έχει τη δυνατότητα να φτάσει πολύ ψηλά και χαίρομαι που θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί” δήλωσε ο Θανάσης Μπουλιάκης.

“Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι σ’ έναν τόσο ιστορικό σύλλογο, αλλά κι ευτυχία να είμαι μέλος της ομάδας που πατά το κουμπί για το restart. Είναι ώρα για δουλειά” συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Λαμπράκης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…