Κεντρική Elite League Στον “Γηραιό” και του χρόνου ο Αγγελακόπουλος

Στον “Γηραιό” και του χρόνου ο Αγγελακόπουλος

vasilis aggelakopoulos iraklis

vasilis aggelakopoulos iraklis

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει να είναι ο Βασίλης Αγγελακόπουλος, αφού όπως ανακοίνωσε ο Ηρακλής η συνεργασία των δύο πλευρών θα επεκταθεί για ακόμη μία σεζόν.

Ο έμπειρος φόργουορντ ήταν από τους διακριθέντες του “Γηραιού” την περσινή σεζόν και έτσι οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα μπορούσαν να μην θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη, όπως και έγινε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Βασίλη Αγγελακόπουλο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο έμπειρος φόργουορντ είχε σε 30 αγώνες στην κανονική περίοδο 299 πόντους (10 π.μ.ο.), σε 741 λεπτά συμμετοχής (24,7 μ.ο.) με ποσοστό 75% (48/64) στις βολές, 51% (88/170) στα δίποντα, 40% (25/62, 10ος σε όλη την κατηγορία) τρίποντα, 124 αμυντικά ριμπάουντ και 43 επιθετικά ριμπάουντ και είχε συνολικό tendex 0,465, αποτελώντας έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της πολύ καλής παρουσίας της ομάδας μας. Στα πλέιοφς είχε 55 πόντους σε 5 αγώνες, σε 129 λεπτά συνολικής συμμετοχής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…