Κεντρική Διεθνή “Στόχος μας ο τίτλος στο Ευρωμπάσκετ” (vid)

“Στόχος μας ο τίτλος στο Ευρωμπάσκετ” (vid)

thomas hertel france


thomas hertel france

Στόχος της Γαλλίας είναι κατακτήσει τον τίτλο στο φετινό Ευρωμπάσκετ, όπως δήλωσε ο Τόμας Ερτέλ. Ο Γάλλος γκαρντ τόνισε πως είναι δύσκολο να καλύψει το κενό του Τόνι Πάρκερ, ωστόσο του αρέσει να παίρνει ευθύνες.

Παράλληλα, ανέφερε πως οι “τρικολόρ” είναι ομάδα με καλό κλίμα, ενώ πρόσθεσε πως ο όμιλος που συμμετέχει η Γαλλία δεν είναι καθόλου εύκολος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα χαρακτηριστικά της Εθνικής Γαλλίας:”Tο γεγονός πως ο Τόνι Πάρκερ δεν θα είναι μαζί μας είναι σημαντικό και η διαφορά είναι μεγάλη για εμάς, αλλά δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν και πολύ τα χαρακτηριστικά μας. Είμαστε αθλητική ομάδα. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να τρέξει και να παίξει σκληρή άμυνα, Έχουμε καλούς παίκτες. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο τουρνουά”.

Για το κενό του Τόνι Πάρκερ, του οποίου πρέπει να καλύψει δήλωσε:”Είναι μεγάλη η ευθύνη. Ο Τόνι Πάρκερ είναι ο καλύτερος play maker στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Δεν θα είναι εύκολο για μένα να παίξω στη θέση του, αλλά μου αρέσει να παίρνω ευθύνες. Θα δεχτώ την κατάσταση αυτή και θα αξιολογήσουμε όλοι μαζί το αποτέλεσμα”.

Για την παρουσία του με την Εθνική:”Πάντα λατρεύω να παίζω για την εθνική ομάδα. Είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου. Εκτός αυτού, είμαστε μια ομάδα με καλό κλίμα. Επομένως, είναι ωραίο να παίζεις με φίλους”.

Για τον όμιλο των Γάλλων, στον ο οποίο συμμετέχει και η Εθνική μας:”Δεν είμαστε σε εύκολο όμιλο. Θα πάμε στην Φινλανδία και το πρώτο μας παιχνίδι θα είναι με τους οικοδεσπότες του ομίλου. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά και θα βρεθούμε στην Τουρκία για την τελική φάση”.

Για τους στόχους της Γαλλίας στη διοργάνωση:” Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο! Αυτό το καταφέραμε το 2013. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και φέτος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…