Κεντρική Elite League Στο Μαρούσι οι Μιχαλούτσος και Ρεκουνιώτης

Στο Μαρούσι οι Μιχαλούτσος και Ρεκουνιώτης

mixaloutsos rekouniotis

mixaloutsos rekouniotis

Στο Μαρούσι θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Γιάννης Μιχαλούτσος και Ανδρέας Ρεκουνιώτης. Οι δύο παίκτες την περσινή χρονιά αγωνίστηκαν στην ομάδα του Πανελευσινιακού, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Το Μαρούσι ανακοινώνει την συμφωνία με τους Γιάννη Μιχαλούτσο και Ανδρέα Ρεκουνιώτη. Και οι δύο παίκτες την περασμένη χρονιά είχαν εξαιρετική παρουσία με την ομάδα του Πανελευσινιακού και η οικογένεια του Γ.Σ.Α. είναι πολύ χαρούμενη που τους έχει πλέον στο δυναμικό της.

Ο 20χρονος Μιχαλούτσος αγωνίζεται στο «3», ενώ ο 22χρονος Ρεκουνιώτης στο «4»”.

Οι πρώτες δηλώσεις των δύο παικτών:

Γιάννης Μιχαλούτσος: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Ο στόχος για την φετινή σεζόν, τόσο ο ομαδικός, όσο και ο προσωπικός είναι δύσκολοι, καθώς θα βρεθούμε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της Α2. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Κεραμιδά για την ευκαιρία. Τα υπόλοιπα στο παρκέ”.

Ανδρέας Ρεκουνιώτης: “Τιμή για εμένα που είμαι σε ένα τέτοιο σύλλογο όπως το Μαρούσι. Από εδώ και πέρα θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …