Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Στο Ελσίνκι οι Πελαργοί

Στο Ελσίνκι οι Πελαργοί

pelargoi

pelargoi

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Εθνικής Ελλάδος δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το φετινό Ευρωμπάσκετ και έτσι θα βρεθούν στο Ελσίνκι ώστε να στηρίξουν την επίσημη αγαπημένη, όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Ένα κομμάτι των Πελαργών θα βρεθεί στη Φινλαδνία από την πρεμιέρα της διοργάνωσης, ενώ το μεγαλύτερο πλήθος θα ταξιδέψει στους δύσκολους αγώνες απέναντι σε Γαλλία και Σλοβενία το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Δώδεκα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας δίπλα στην Εθνική ομάδα μπάσκετ συμπληρώνονται φέτος. Οι Πελαργοί είναι έτοιμοι και πάλι να βρεθούν στο πλευρό της “Επίσημης Αγαπημένης”.

Στην Helsinki Arena θα ακουστούν τα συνθήματα και οι παροτρύνσεις των Πελαργών με στόχο την πρόκριση της εθνικής μας ομάδας στην επόμενη φάση της Κωνσταντινούπολης.

Δυστυχώς στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Ισλανδία, για λόγους που έχουν να κάνουν με τα αεροπορικά δρομολόγια Αθήνας – Ελσίνκι, δεν θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι παρόντες. Θα υπάρχει όμως μικρή αντιπροσωπεία η οποία θα μας εκπροσωπήσει επάξια.

Πληροφορούμαστε ότι αρκετοί Έλληνες από τις γειτονικές χώρες αλλά κια από την Ελλάδα θα ταξιδέψουν ανεξάρτητα για να βρεθούν στην Helsinki Arena. Μπορούν κάλλιστα να επικοινωνήσουν με τη Λήδα Μανιατογιάννη (πρόεδρος ΔΣ) στο τηλέφωνο 0030 6945565605 ώστε να συντονίσουμε καλύτερα την κερκίδα μας αλλά και τη διαμονή μας στη Φιλανδία.

Καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα, πίστη και υπομονή!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…