Κεντρική NBA Στην Under Armour ο Ντένις Σμιθ!
NBA

Στην Under Armour ο Ντένις Σμιθ!

dennis smith jr dallas

dennis smith jr dallas

Η Under Armour προσπαθεί να ανέβει σταδιακά στην ιεραρχία των μεγάλων αθλητικών εταιρειών ένδυσης, επιχειρώντας να μπει “σφήνα” ανάμεσα στα “μεγαθήρια”, Nike και Adidas. Μπορεί οι πωλήσεις της να παρουσιάζουν πτώση τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο αλλά οι ιθύνοντές της ευελπιστούν να ανακάμψουν, εξασφαλίζοντας συμφωνία με τον νέο άσο των Ντάλας Μάβερικς, Ντένις Σμιθ Τζ., όπως ανέφερε το ESPN!

Συγκεκριμένα, το νο.9 του φετινού Ντραφτ υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών με την Under Armour και θα λαμβάνει 2 εκατομμύρια δολάρια τη χρονιά. Το σχέδιο της εταιρείας είναι να τον προμοτάρει άμεσα ως έναν από τους κύριος εκπροσώπους της, τουλάχιστον όσον αφορά το μπασκετικό κομμάτι. Υπενθυμίζεται ότι ο Στεφ Κάρι είναι, φυσικά, ο απόλυτος σταρ της Under Armour.

Η εκρηκτικότητα και οι τρομερές προοπτικές του Σμιθ έπεισαν τους ανθρώπους της Under Armour ώστε να τον δεσμεύσουν από νωρίς. Ο πλέι-μέικερ των Μάβερικς είναι ένας τρομερά αθλητικός παίκτης και υπολογίζεται ως ένα από τα 2 φαβορί για τον τίτλο του Ρούκι της Χρονιάς, μαζί με τον Λόνζο Μπολ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…