Κεντρική Basket League Άρης Στην “πρώτη” του Άρη οι Αθηναίου και Φρεντς

Στην “πρώτη” του Άρη οι Αθηναίου και Φρεντς

aris athinaiou

aris athinaiouΟπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης, την Δευτέρα θα γίνει η πρώτη προπόνηση των “κιτρίνων” στην οποία θα βρεθεί ο Γιάννης Αθηναίου (μένει να υπογράψει το συμβόλαιο για να αποτελέσει οριστικά παίκτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης) αλλά και ο Χένρι Φρεντς που θα πάρει μέρος στις προπονήσεις και θα αποφασιστεί αν υπογράψει στους “κίτρινους”. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

“Την Δευτέρα 21/08, στις 19:00 στο «Nick Galis Hall», θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του ΑΡΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη σεζόν 2017-18.

Στην «πρώτη» της ομάδας το «παρών» θα δώσουν τόσο ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα μας, όσο και ο Αμερικανός γκαρντ Henry French (23, 1.91μ.), ο οποίος θα πάρει μέρος στις προπονήσεις του ΑΡΗ και κατόπιν θα αποφασιστεί από το τεχνικό τιμ αν θα υπογράψει συμβόλαιο.

Οι Kyle Weaver, Brent Petway, Demetris Morant θα αφιχθούν στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της προσεχούς εβδομάδας, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς”.

Οι αριθμοί του Φρεντς

O Φρεντς την σεζόν 2016-17 έπαιξε για το Trinity International University έχοντας μέσο όρο 8,4 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ. Πάρτε μια γεύση για τον Αμερικανό μέσω βίντεο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…