Κεντρική NBA Στα σκαριά η ανανέωση του ενθουσιασμένου Έρβινγκ!
NBA

Στα σκαριά η ανανέωση του ενθουσιασμένου Έρβινγκ!

kyrie irving celtics

kyrie irving celtics

Η επιθυμία του Κάιρι Έρβινγκ έγινε, επιτέλους, πραγματικότητα, με τον “Uncle Drew” να γίνεται ανταλλαγή και με τους Μπόστον Σέλτικς να τον υποδέχονται με ανοικτές αγκάλες! Χρειάστηκε, βέβαια, να θυσιάσουν τον ηγέτη, Αϊζέια Τόμας, τον Τζέι Κράουντερ, τον Άντε Ζίζιτς και το ντραφτ πικ πρώτου γύρου των Νετς (2018) αλλά οι δύο πλευρές μοιάζουν πολύ ενθουσιασμένες για την επερχόμενη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα, ο “γκουρού” του ρεπορτάζ, Άντριαν Γουοζναρόφσκι ανέφερε στο Twitter ότι ο Έρβινγκ έχει κατενθουσιαστεί με την εξέλιξη των πραγμάτων, κάτι που φαντάζει απόλυτα εύλογο. Αναμένεται να είναι το πρώτο επιθετικό “βιολί” στην τρομερά καλοκουρδισμένη “μηχανή” των Μπόστον Σέλτικς, θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα ή έστω την πρόκριση στους Τελικούς ενώ κατόρθωσε να αποτινάξει τη “σκιά” του ΛεΜπρόν Τζέιμς από πάνω του και θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει όλο το ρεπερτόριο των ικανοτήτων του.

Φαίνεται, όμως, ότι και ο οργανισμός των Σέλτικς τρέφει παρόμοια αισθήματα. Ειδικότερα, ο Γουοζναρόφσκι τονίζει ότι οι ιθύνοντες της ομάδας θα ήθελαν να τον δεσμεύσουν για αρκετά χρόνια ακόμα στη Βοστόνη, ώστε να μην στερηθούν των υπηρεσιών του στο τέλος του τρέχοντος συμβολαίου του.

Πιο αναλυτικά, το συμβόλαιο του Έρβινγκ ισχύει έως τη σεζόν 2018-19, με player option για τη σεζόν 2019-20. Οι απολαβές του για του χρόνου φθάνουν τα 18.8 εκατομμύρια δολάρια ενώ, τη σεζόν 2018-19 θα λάβει 20 εκατομμύρια. Πρόκειται για έναν παίκτη που αξίζει μακράν μια max συμφωνία και σε περίπτωση που οι Σέλτικς ρυθμίσουν σωστά τα χρήματα που σπαταλούν για τα συμβόλαια των παικτών (payroll), θα μπορέσουν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …