Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στη συνέχεια”

“Σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στη συνέχεια”

andreas tsoumanis

andreas tsoumanis

Η Εθνική Ελλάδος Παίδων έκανε “σκόνη” τη Ρουμανία, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Τσουμάνη. Ο ταλαντούχος φόργουορντ, δήλωσε πως οι Έλληνες παίκτες έχουν πολύ δρόμο ακόμα, ώστε να φτάσουν στο στόχο τους, ο οποίος είναι η κατάκτηση του Eurobasket U16.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

Όντως, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας είχα ένα τραυματισμό και πιο συγκεκριμένα μια θλάση στον τετρακέφαλο. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα, αλλά με τις κατάλληλες θεραπείες κατάφερα τελικά να είμαι στην 12αδα και να ταξιδέψω για το Ευρωπαϊκό“, ανέφερε αρχικά ο νεαρός άσσος.

Για το ότι  έφτασε σήμερα στο double double, ο δεύτερος παίκτης της ελληνικής ομάδας που το καταφέρνει σε τρεις αγώνες:”Προσωπικά νιώθω πολύ καλά, αλλά έχουμε πολλούς αγώνες ακόμα, στους οποίους πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας, που ειναι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος”.

Για το γεγονός πως σε κάθε αγώνα, η ομάδα έχει διαφορετικούς πρωταγωνιστές, πρόσθεσε: “Είναι πολύ σημαντικό που σε κάθε παιχνίδι, διαφορετικοί παίκτες βγαίνουν μπροστά. Αυτό δείχνει ότι είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο, με πολύ καλούς αθλητές σε όλες τις θέσεις, οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά”.

 

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…