Κεντρική Eurobasket Σκαριόλο: “Βελτιωνόμαστε συνεχώς”

Σκαριόλο: “Βελτιωνόμαστε συνεχώς”

sergio scariolo

sergio scariolo

Η Εθνική Ισπανίας μοιάζει να έχει το πιο δυνατό ρόστερ ενόψει του επερχόμενου Ευρωμπάσκετ. συνδυάζοντας εμπειρία, star-power και υψηλή ποιότητα σε κάθε γραμμή της. Το χρυσό μετάλλιο και η επίτευξη του repeat για 2η φορά τα τελευταία 8 χρόνια αποτελεί τον ύψιστο στόχο της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος φρόντισε να αναδείξει τη βελτίωση της ομάδας του σε πρόσφατες δηλώσεις του.

“Όσο περνούν οι μέρες ολοένα και βελτιωνόμαστε. Βλέπω τους παίκτες να έχουν σωστή συμπεριφορά, υπάρχει σωστή νοοτροπία στην ομάδα, όπως επίσης και ξεκάθαρες ιδέες όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού”, τόνισε ο 56χρονος κόουτς, με τη δυναμική των “φούριας ρόχας” να μοιάζει αψεγάδιαστη, παρά το σοκ του τραυματισμού του Σέρχιο Γιουλ αλλά και της απουσίας πολλών παικτών-“κλειδιά”, όπως ο Μίροτιτς, ο Φερνάντεζ και ο Ρέγιες.

Ακόμη, ο Σκαριόλο έδωσε έμφαση στο βάθος του ρόστερ αλλά και στη γνώση των παικτών, σχετικά με τον ρόλο τους εντός της ομάδας: “Πλέον όλοι ξέρουν τους ρόλους τους μέσα στην ομάδα και τι πρέπει να κάνουν. Το καλό είναι ότι έχουμε πολλές επιλογές και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στο Ευρωμπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…