Κεντρική Basket League Σίνγκλετον: “Χαρούμενος που έμεινα στον Παναθηναϊκό”

Σίνγκλετον: “Χαρούμενος που έμεινα στον Παναθηναϊκό”

singleton kalinits

singleton kalinits

Ο Κρις Σίνγκλετον επέστρεψε στην Αθήνα, προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της επόμενης σεζόν, με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ να δείχνει αισιόδοξος για τη μελλοντική πορεία των “πρασίνων”. Ο 27χρονος μίλησε στην εφημερίδα “Πράσινη” για τους στόχους της ομάδας και την ανάγκη για βελτίωση συγκριτικά με πέρσι ενώ αναφέρθηκε και στα προσωπικά του συναισθήματα, όσον αφορά την παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ, στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό. Είμαι πανέτοιμος να δουλέψω σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για να μπορέσουμε στο τέλος της νέας σεζόν να έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με την περσινή”, τόνισε ο Σίνγκλετον, ένας εκ των μπροστάρηδων της περσινής ομάδας, με την παραμονή του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να μετατρέπεται σε “σήριαλ”, το οποίο, όμως, είχε αίσιο τέλος.

Ακόμη, ο Σίνγκλετον έδειξε πως έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της ομάδας, προτάσσοντας πάντοτε τη σκληρή δουλειά, ώστε να υπάρξει βελτίωση: “Είμαι σίγουρος ότι έχουμε την ομάδα, το ρόστερ, για να πετύχουμε μεγαλύτερα πράγματα σε σχέση με πέρσι. Όμως για να τα καταφέρουμε πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι από το ξεκίνημα των επίσημων αγώνων. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια και να κάνουμε το παραπάνω βήμα στην Ευρωλίγκα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …