Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σε τρια χρόνια το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα είναι λίγκα 4ης κατηγορίας”

“Σε τρια χρόνια το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα είναι λίγκα 4ης κατηγορίας”

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Superfoods, Μάνος Παπαδόπουλος, δήλωσε πως η διοίκηση των “πρασίνων” θα κάνει ότι το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πορεία της Εθνικής Ελλάδος για το προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις προσπάθειες που έκανε φέτος η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδος:”Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έγινε το καλύτερο δυνατό από την πλευρά της διοίκησης με βάση τα δεδομένα της εποχής. Δεν είναι καλό να λέμε μεγάλα λόγια, ούτε να κάνουμε κουβέντα για στόχους. Ό,τι είναι θα φανεί στο γήπεδο. Το είδαμε και πέρσι. Αρχίσαμε κάπως νωθρά και όλοι είδατε την κατάληξη. Η διοίκηση, λοιπόν, κάνει το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό εδώ και πάρα πολλά χρόνια”.

Για την Εθνική ομάδα και τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είπε:”Η Εθνική είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο του ελληνικού μπάσκετ. Ίσως το πιο σημαντικό από τη στιγμή που ενώνει τους Έλληνες φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια. Θα ήθελα να αναφέρω ότι το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα πρέπει να βρει τρόπους ώστε να προστατεύσει το προϊόν. Το μπάσκετ πρέπει να είναι ενωμένο ώστε να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του. Βλέπετε τι γίνεται στις άλλες λίγκες που ενδιαφέρονται για το δικό τους καλό.

Πλέον το μέλημα των νέων παικτών είναι να μπει ΝΒΑ out στα συμβόλαιά τους. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι υπό διωγμόν και όποιος δεν το βλέπει, δεν έχει ιδέα τι του γίνεται.Είμαι 25 χρόνια στον χώρο και βλέπω τις εξελίξεις με μεγάλη μου λύπη. Σε 3 χρόνια το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα είναι λίγκα 4ης κατηγορίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μέικον – «Έχουμε αυτοπεποίθηση με τον Πέρι»

Το γεγονός ότι έχουν την αυτοπεποίθηση που πρέπει ο Μέικον και ο Πέρι, προκειμένου να καλυ…