Κεντρική Διεθνή Σάριτσα για Ιλιασόβα : “Περίμενα ότι θα ερχόταν στην Εθνική”

Σάριτσα για Ιλιασόβα : “Περίμενα ότι θα ερχόταν στην Εθνική”

ersan ilyasova tourkia

ersan ilyasova tourkia

Ο Ερσάν Ιλιασόβα δεν θα ενισχύσει την Τουρκιά στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, κάτι που δεν είναι καθόλου ευχάριστο για τον ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας, Ουφούκ Σάριτσα. Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε απογοητευμένος από την απόφαση του πάουερ φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς να μην “δώσει το παρών” στη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ουφούκ Σάριτσα:

“Περίμενα ότι θα έρθει στην εθνική ο Ιλιασόβα.Το αρχικό μας πλάνο είχε τον Ερσάν στην θέση του βασικού πάουερ φόργουορντ. Θα ήταν καλύτερο αν είχε έρθει, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο γίνεται από τους υπόλοιπους παίκτες“.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:”Ο αθλητισμός σχετίζεται με την κουλτούρα κάθε λαού. Σε αυτό είμαστε πίσω σε σχέση με χώρες όπως η Ισπανία, η Σερβία και η Γαλλία. Δεν είναι αρκετό απλώς να έρχεται ένας παίκτης στην εθνική. Δεν πρέπει να είναι μόνο το σώμα του εδώ, αλλά και το μυαλό του και να είναι παίκτης της ομάδας. Ο Ερσάν έπαιξε καλά όταν είχε έρθει στο παρελθόν. Ερχόταν πάντα και περίμενα να έρθει και τώρα, αφού παίζουμε στην έδρα μας και αν είχε τέτοιες σκέψεις θα ήθελα να τις συζητήσουμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…