Κεντρική NBA “Ψάχνεται” για την επιστροφή ο Τζος Σμιθ
NBA

“Ψάχνεται” για την επιστροφή ο Τζος Σμιθ

josh smith

josh smith

Η μετοχή του Τζος Σμιθ στο μπασκετικό “χρηματιστήριο” έχει πέσει πολύ, συγκριτικά με τις καλές μέρες του αλλά το “παράθυρο” επιστροφής του στο NBA παραμένει ανοικτό. Συγκεκριμένα, πήγες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αναφέρουν ότι ο 31χρονος φόργουορντ επιθυμεί έντονα να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, με τους Χιούστον Ρόκετς να μοιάζουν έτοιμοι να τον επανεντάξουν στο δυναμικό τους.

Οι Ρόκετς έχουν εφαρμόσει μια πολύ επιθετική λογική, όσον αφορά την οικοδόμηση του νέου ρόστερ τους, με την ανταλλαγή του Κρις Πολ να ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο. Οι φήμες περί επιστροφής του ενισχύθηκαν από την περασμένη εβδομάδα, καθώς ο Σμιθ έκανε work-out με τον Τζέιμς Χάρντεν, τον Πολ αλλά και τον αναπληρωματικό σέντερ της ομάδας, Ταρίκ Μπλακ.

Την περασμένη σεζόν, ο Σμιθ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κίνας, έχοντας 18.8 πόντους, 10.6 ριμπάουντ και 2 τάπες ανά αγώνα.

Παρά το βάθος στο ρόστερ του Χιούστον, ο Σμιθ θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του προς όφελός του στο επερχόμενο training camp.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην σταρ της Ατλάντα έχει συνεργαστεί τόσο με τον Χάρντεν, όσο και με τον Πολ τη σεζόν 2015-16, αγωνιζόμενος σε Ρόκετς και Κλίπερς αντίστοιχα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…