Κεντρική NBA Πρόβλημα με Τόμας, στον “αέρα” η ανταλλαγή!

Πρόβλημα με Τόμας, στον “αέρα” η ανταλλαγή!

isaiah thomas celtics

isaiah thomas celtics

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έστειλαν τον Κάιρι Έρβινγκ στους Μπόστον Σέλτικς, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα τους Αϊζέια Τόμας, Τζέι Κράουντερ, Άντε Ζίζιτς και το ντραφτ πικ πρώτου γύρου των Μπρούκλιν Νετς για το 2018. Επρόκειτο για ένα deal που τάραξε εκ νέου τα “λιμνάζοντα” νερά του NBA, κάτι που έχει επαναληφθεί πολλάκις κατά τη φετινή off-season αλλά η τελική ολοκλήρωση της συμφωνίας ενδέχεται να μείνει στη μέση…

Συγκεκριμένα, ένα κύμα αβεβαιότητας έχει σκεπάσει το “στρατόπεδο” του Κλίβελαντ μετά τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Τόμας χθες. Το λαβωμένο του ισχίο δεν του επιτρέπει ακόμη να βρίσκεται στο 100% των δυνατοτήτων του, με τους ιθύνοντες των Καβς να σκέφτονται τη μεταβολή των όρων της συμφωνίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άντριαν Γουοζναρόφσκι.

Είναι μια πολύ ευαίσθητη κατάσταση“, ήταν τα λόγια ενός ανθρώπου που βρίσκεται πολύ κοντά στα εν λόγω γεγονότα. Οι Καβς εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαδικασία μελέτης των εξετάσεων και καμία οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τόμας είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου των περασμένων πλέι-οφ, δίχως, όμως, να ξεκουράσει το τραυματισμένο του πόδι, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να επιδεινωθεί κατά πολύ στους Τελικούς της Ανατολής εναντίον του Κλίβελαντ. Ο “IT” έμεινε εκτός των 3 τελευταίων παιχνιδιών, με τους γιατρούς να του επιβάλλουν θεραπευτική αγωγή, η οποία δεν περιελάμβανε εγχείριση. Ο Τόμας, όμως, δεν έχει μπει καν στη διαδικασία τρεξίματος, παρά το γεγονός ότι ήταν αισιόδοξος για την έκβαση του τραυματισμού του σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…