Κεντρική A2 Προπονητικό επιτελείο και νέες εμφανίσεις για Απόλλωνα (pics)
A2

Προπονητικό επιτελείο και νέες εμφανίσεις για Απόλλωνα (pics)

Το προπονητικό επιτελείο του Απόλλωνα Πάτρας σε μπάσκετ και βόλεϊ παρουσίασε η διοίκηση της ομάδας. Όσον αφορά στο τμήμα του μπάσκετ, οι “μελανόλευκοι” παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις για τη νέα χρονιά, ενώ ανακοίνωσαν και τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πατρινοί θα αντιμετωπίσουν τις Αχαγιά 82, Α. Ο. Αγρινίου και Ακράτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το προπονητικό επιτελείο του Απόλλωνα Πάτρας σε Μπάσκετ και Βόλεϊ (αγωνιστικών τμημάτων και Ακαδημιών), αλλά και την φιλοσοφία που διέπει την λειτουργία τους, παρουσίασε η διοίκηση του Συλλόγου σε σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Απόλλωνα Πάτρας, Φίλιππος Καμίσης, τόνισε ότι ο βασικός στόχος ήταν και είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης Ακαδημίας που θα αποτελέσει το φυτώριο για τις πρώτες ομάδες σε Μπάσκετ και Βόλεϊ. Τόνισε ότι η στοχοθεσία δεν είναι ποσοτική όσο –κυρίως- ποιοτική, με επιδίωξη να σμιλευτούν οι χαρακτήρες αθλητών και φιλάθλων, και να εντοπιστούν ταλέντα που θα στελεχώσουν τις πρώτες ομάδες. «Καθοδήγηση, εξέλιξη, επίβλεψη» είναι το τρίπτυχο της δομής λειτουργίας των Ακαδημιών του Απόλλωνα, όπως το ανέπτυξε ο Φ. Καμίσης. Ευχαρίστησε τους γονείς και κηδεμόνες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Απόλλωνα Πάτρας όλα αυτά τα χρόνια και δεσμεύτηκε ότι ο Σύλλογος θα φανεί και φέτος αντάξιος των προσδοκιών τους.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Γιαννόπουλος, ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλα τα τμήματα και μιλώντας για την ανδρική ομάδα Μπάσκετ εξέφρασε την εμπιστοσύνη της διοίκησης στον κόουτς Δημήτρη Παπαδόπουλο ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Βασίλης Βλασταράς, πρόεδρος της Απολλωνιάδας και υπεύθυνος από την πλευρά της διοίκησης για τις Ακαδημίες, ανέφερε ότι η φετινή προσπάθεια στοχεύει στο να βρεθούν όλα τα τμήματα στη θέση που τους αξίζει. Τόνισε ότι η στελέχωση του προπονητικού επιτελείου έγινε από πρόσωπα με ικανότητες, τα οποία ενστερνίστηκαν την φιλοσοφία της διοίκησης. Ο στόχος είναι σε βάθος πενταετίας να αναδειχθούν αθλητές και αθλήτριες που θα στελεχώσουν τις πρώτες ομάδες. Σ’ αυτή την προσπάθεια θα μετέχουν οι προπονητές των πρώτων ομάδων, γυμναστές, εξωτερικοί γιατροί, διατροφολόγοι ενώ θα αναπτυχθεί και συνεργασία με εργομετρικό κέντρο για εξειδικευμένες μετρήσεις στους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των ηλικιών. Η οικονομική πολιτική θα ανακοινωθεί αναλυτικά τις επόμενες μέρες ενώ ζητούμενο θα αποτελεί η συνεργασία με τους γονείς και τους κηδεμόνες. Η έναρξη των Ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων θα γίνει το Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου.

AdTech Ad

Ο Θάνος Λουκόπουλος, ο οποίος θα είναι ο υπεύθυνος Ακαδημίας Μπάσκετ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναφέρθηκε στην ιστορικότητα του Συλλόγου και τόνισε ότι “εννοούμε στην πράξη το σύνθημα “Ο Απόλλων είναι Όλων””. Δήλωσε περήφανος που προέρχεται από τα σπλάχνα του Απόλλωνα και πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι αλλά υψηλές προσδοκίες.

Ο Γιώργος Χριστόπουλος, τεχνικός διευθυντής Βόλεϊ του Απόλλωνα Πάτρας, δήλωσε ότι στόχος είναι να συνεχιστεί η καλή προσπάθεια που ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο Σύλλογος διαθέτει το ικανότερο προπονητικό επιτελείο στις εθνικές κατηγορίες και την ανάπτυξη του αθλήματος. «Στόχος είναι να μην πάει κανένα παιδί χαμένο» τόνισε ο Γ. Χριστόπουλος.

Το μέλος της διοίκησης, Κώστας Καραπάνος, αναφέρθηκε στην πολιτική των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν στο Μπάσκετ, που προβλέπει μόνο το 15% αυτών να είναι για τις διακεκριμένες θέσεις στο γήπεδο και το 85% να είναι χαμηλού κόστους. Ο στόχος είναι προφανής: «Θέλουμε οι φίλαθλοι να γεμίσουν το γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας». Επίσης, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα προνόμια για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και για την διάθεση εισιτηρίων με κοινωνικά κριτήρια. Ο Κ. Καραπάνος υπενθύμισε ότι η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας φέτος θα συνοδεύεται με την αγορά μετοχών, ώστε να διευρυνθεί η μετοχική βάση του Συλλόγου.

Στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση της πρώτης ομάδας Μπάσκετ του Απόλλωνα σε συνεργασία με την εταιρεία “Athlos”, τα νέα αποδυτήρια επιπέδου Ευρωλίγκας του αθλητικού κέντρου (με δωρεά του Ηλία Γεωργίου) και ανακοινώθηκαν τα πρώτα τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στην διάρκεια της προετοιμασίας της (Αχαγιά 82, Α. Ο. Αγρινίου, Ακράτα)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2-Στον Κόροιβο Αμαλιάδας ο Νίκος Παπαρέγκας

Ο Νίκος Παπαρέγκας είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Κόροιβου, καθώς ανακοινώθηκε από …