Κεντρική NBA “Πολύ κοντά στην αποχώρηση από τους Καβς ο ΛεΜπρόν”
NBA

“Πολύ κοντά στην αποχώρηση από τους Καβς ο ΛεΜπρόν”

lebron james 2

lebron james 2

Το καλοκαίρι του 2018 απέχει πάρα πολύ αλλά άπαντες γνωρίζουν ότι πρόκειται να είναι “το καλοκαίρι του ΛεΜπρόν Τζέιμς“. Ο “βασιλιάς” αναμένεται να κάνει opt-out από την τελευταία χρονιά του 3ετούς συμβολαίου του, ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο υπέγραψε το καλοκαίρι του 2016, με τις φήμες περί αποχώρησής του να φουντώνουν συνεχώς όσο περνούν οι μέρες. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι υπάρχει στο μυαλό του αλλά η πλειοψηφία των παραγόντων του NBA θεωρούν ότι οι μέρες του Τζέιμς στο Οχάιο είναι μετρημένες!

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το οποίο διεξήχθη από τον δημοσιογράφο του Bleacher Report, Ρικ Μπουσέρ, αναφέρει ότι ο ΛεΜπρόν θέλει να ερευνήσει την ελεύθερη αγορά και να φύγει από το Κλίβελαντ. Ως θεμελιώδης λόγος στέκεται το γεγονός ότι πέτυχε τον στόχο του, φέρνοντας το πρωτάθλημα του 2016 στην πόλη του, κάτι που τον απελευθερώνει, ώστε να δοκιμάσει νέα πράγματα στην καριέρα του!

Οι παράγοντες των ομάδων, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι ο Τζέιμς έχει πάψει να κυνηγά το “φάντασμα” του Μάικλ Τζόρνταν, δίχως να έχει πια αυτή την ψύχωση. Ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη θέλει να χαράξει τον δικό του δρόμο και η προοπτική να μεγαλουργήσει και με τρίτη ομάδα στην καριέρα του αναμένεται να τον κάνει μοναδικό στα χρονικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…