Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πεινασμένος” Ρόμπερτς! “Να φέρω τίτλους”

“Πεινασμένος” Ρόμπερτς! “Να φέρω τίτλους”

roberts

roberts

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα για λογαριασμού του Ολυμπιακού. Ο νέος παίκτης των Πειραιωτών εμφανίστηκε ενθουσιασμένος κι ανυπόμονος να ξεκινήσει δουλειά με τους “ερυθρόλευκους”.

“Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω την φήμη και το όνομα που έχει ο Ολυμπιακός, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος, η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να αρχίσουμε”, τόνισε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε για τον Βασίλη Σπανούλη: “Όταν ήμουν εδώ την πρώτη φορά, το όνομά του ήταν ακόμα μεγάλο και ακόμα κάνει τα… δικά του. Ανυπομονώ να γίνω συμπαίκτης του, ξέρω πόσο ανταγωνιστικός είναι”.

Ο Ρόμπερτς τόνισε ακόμα ότι συμβουλεύτηκε έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Κάιλ Χάινς, πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό: “Τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα τι σκέφτεται και μου είπε: “Θα το αγαπήσεις. Παίξε σκληρά, με πάθος και όλοι θα σε αγαπήσουν. Επίσης, νίκησε τον Παναθηναϊκό”.

“Ακόμα παρακολουθώ την Euroleague, ακόμα κι αν δεν έπαιξα τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν στον τελικό δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια, νομίζω, με έκανε να θέλω να έρθω εδώ ακόμα περισσότερο και να να φέρω τίτλους”, πρόσθεσε ακόμα ο Ρόμπερτς, ο οποίος αναφέρθηκε και στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

“Το να παίζεις μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό και να είσαι μέρος τους αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα… Πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας”, συμπλήρωσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…