Κεντρική Eurobasket “Παίζει έξυπνο μπάσκετ η Ελλάδα”

“Παίζει έξυπνο μπάσκετ η Ελλάδα”

viliamson iceland

viliamson iceland

Η Ισλανδία κάνει πρεμιέρα στο Ευρωμπάσκετ κόντρα στην Εθνική Ελλάδος, με τον Χόρντουρ Βίλιαλμσον να τονίζει πως οι παίκτες που θέλουν προσοχή από τη “γαλανόλευκη” είναι ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Γιάννης Μπουρούσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άλλοτε παίκτης των Τρικάλων:

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω απέναντι στην Ελλάδα. Είναι μια ομάδα που παίζει υψηλού επιπέδου και πολύ έξυπνο μπάσκετ. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, γιατί εμείς παίζουμε γρήγορα, ενώ η Ελλάδα παίζει πιο ελεγχόμενα μετά την απουσία του Αντετοκούνμπο”, ανέφερε αρχικά.

Για τους παίκτες που θεωρεί πιο επικίνδυνους για την Ισλανδία; “Ο Πρίντεζης και ο Μπουρούσης θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να περιορίσουμε τη ζημιά που θα μας κάνουν. Ξέρουμε πως θα πάρουν πολλές φάσεις, γιατί είναι σπουδαίοι παίκτες, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε”.
Τέλος, κλείνοντας για την πορεία της ομάδας στη διοργάνωση πρόσθεσε:”: «Ο στόχος μας είναι να φύγουμε από το Ευρωμπάσκετ περήφανοι και με το κεφάλι ψηλά. Αν αυτό είναι αρκετό για να προχωρήσουμε στους ‘16’ έχει καλώς, ειδάλλως… θα δούμε πώς θα πάει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…