Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Περιμένουμε μαντάτα που θα αλλάξουν την ιστορία της ομάδας”

“Περιμένουμε μαντάτα που θα αλλάξουν την ιστορία της ομάδας”

nikolaou

nikolaouΚομβική χρονιά για την ΑΕΚ χαρακτήρισε τη φετινή ο διευθυντής επικοινωνίας της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου. Παράλληλα, τόνισε σε συνέντευξη του ότι περιμένουν μαντάτα που θα αλλάξουν την ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το γήπεδο στο τένις του ΟΑΚΑ: “Το θέμα του γηπέδου είναι αποκλειστική υπόθεση του Μάκη Αγγελόπουλου. Δεν θέλουμε ως οργανισμός να βάζουμε πολύ ψηλά τον πήχη. Δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Είναι γεγονός πως υπάρχουν επαφές με την πολιτεία για το θέμα αυτό. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα έχουμε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Αλλά επιθυμία μας είναι να γίνει κάτι μέσα στο 2017. Είναι ένα θέμα που το χειρίζεται αποκλειστικά ο Μάκης Αγγελόπουλος“.

Για την επένδυση σε νέα ταλέντα: “Προσπαθούμε να το μεταφέρουμε στον κόσμο. Χρειάζεται υπομονή από εμάς πρώτα απ’ όλα και μια προσπάθεια να αντιληφθούν όλοι τι προσπαθεί να κάνει η ΑΕΚ. Είναι δύσκολο να πάρουμε σε μια μέρα πρωταθλήματα και κύπελλα. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται την προσπάθεια που γίνεται και πράγματι έχουν επενδυθεί χιλιάδες ευρώ στο κομμάτι της δημιουργίας.

Έχουμε αποκτήσει ότι καλύτερο υπάρχει στις ηλικίες αυτές σε αυτά τα επίπεδα. Ήδη έχει δοθεί η εντολή να πέσει βάρος της νέας χρονιάς σε αυτά τα νέα παιδιά και σιγά-σιγά θα μπαίνουν και άλλα νέα παιδιά στην ομάδα. Το πλάνο αυτό όμως, το τονίζω, απαιτεί κριτική. Στόχος είναι να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Πιστεύουμε στο όραμα μας και προχωράμε”.

Για τις νέες προσθήκες της «Ένωσης» και τους στόχους: “Ο πήχης δεν προσδιορίζεται ποτέ με βάση τα τρόπαια. Στόχος είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο από την περσινή σεζόν. Προσπαθούμε να πετύχουμε ένα πάντρεμα νέων και έμπειρων παικτών. Ο Μάκης Αγγελόπουλος κάνει ό,τι μπορεί. Το χέρι του μπήκε βαθιά για να αποκτηθούν παίκτες του μεγέθους της ΑΕΚ. Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι”.

Για τα διαρκείας: “Ο κόσμος θα ανταποκριθεί και αυτό θέλουμε να πιστεύουμε. Οι τιμές είναι προσιτές για το πορτοφόλι των φιλάθλων. Πάνω απ’ όλα το αξίζει ο Μάκης Αγγελόπουλος και όσοι είναι δίπλα του. Μέχρι πρότινος δεν είχαμε την ανταπόκριση που θέλαμε, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια. Μιλάμε για μια κομβική χρονιά για την ΑΕΚ.

Περιμένουμε μαντάτα που θα αλλάξουν τον ρου της ιστορίας αυτής της ομάδας. Σημασία έχουνε οι συμβολισμοί. Είναι μια χρονιά επετειακή, αφιερωμένη στο έπος του 1968 και θα πρέπει όλη να στηρίξουμε αυτή την χρονιά και όλα όσα θα γίνουν. Ελπίζω ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…