Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Περήφανος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό”

“Περήφανος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό”

lojeski 1

lojeski 1

Ενθουσιασμένος που τη νέα χρονιά θα φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού Supefoods δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι. Ο νέος άσσος του “τριφυλλιού” έθεσε ως στόχο της νέας χρονιάς την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και το Final Four της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Προφανώς, είναι πολύ διαφορετικό. Λίγο περίεργο. Ωστόσο, είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ με αυτά τα παιδιά. Ανυπομονώ για μια σπουδαία σεζόν”, δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο.

Για τους στόχους της νέας σεζόν:”Για κάθε ομάδα της Euroleague, στόχος είναι να πάμε στα πλέι οφ, στο Final Four. Προφανώς στόχος μας είναι επίσης η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος”.

Για τους περσινούς τελικούς είπε:”Στους περσινούς τελικούς, ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό στα περισσότερα παιχνίδια. Θεωρώ ότι άξιζε τον τίτλο ο Παναθηναϊκός. Αν και κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στους τελικούς και άξιζε το πρωτάθλημα”.

Για την κατάσταση της υγείας του:”Νιώθω καλά τώρα. Πλησιάζω στο 100%. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και έξυπνοι τώρα. Τα παιχνίδια ξεκινούν τον Οκτώβριο. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι χαζό τώρα και να τραυματιστώ. Νιώθω καλά και κάθε μέρα δυναμώνω”.

Τέλος, πρόσθεσε:”Τέλειωσαν όλα τώρα. Οι συζητήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι συγκεντρωμένος στο μπάσκετ. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και που θα παίξω μπροστά στους φίλους του Παναθηναϊκού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …