Κεντρική Elite League “Πατρινός” ο Κουρέπης

“Πατρινός” ο Κουρέπης

kourepis

kourepis

Την απόκτηση του Δημήτρη Κουρέπη ανακοίνωσε επίσημα ο Απόλλωνας Πατρών. Οι “μελανόλευκοι” ενίσχυσαν τη φροντ λάιν τους με την προσθήκη 20χρονου φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αρκαδικό.

Η ανακοίνωση:
“Η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας Carna ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Δημήτρη Κουρέπη. Ο Δ. Κουρέπης (23/3/1997) έχει ύψος 204 cm και αγωνίζεται στις θέσεις center/power forward. Έχει αγωνιστεί στον Ίκαρο Έσπερο και την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Αρκαδικό. Είναι διεθνής με τις “μικρές” Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας. Η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά”.

Στο μεταξύ, οι Πατρινοί ενημέρωσαν ότι η προετοιμασία της ομάδας του Δημήτρη Παπαδόπουλου ξεκινάει το απόγευμα της Δευτέρας. “Ξεκινάει αύριο (21/8) η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Απόλλωνα Πάτρας Carna. Το ραντεβού του κόουτς Δημήτρη Παπαδόπουλου με τους αθλητές της ομάδας έχει οριστεί στις 17:30 στο αθλητικό κέντρου του Συλλόγου, στην Περιβόλα. Την πρώτη συνάντηση της ομάδας θα μπορούν να παρακολουθήσουν και φίλαθλοι του Απόλλωνα Carna”, αναφέρει ο Απόλλωνας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…