Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παπαπέτρου: “Στόχος η επόμενη φάση”

Παπαπέτρου: “Στόχος η επόμενη φάση”

papapetrou

papapetrou

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, κατά την αναχώρηση της Εθνικής Ομάδας για το Ελσίνκι, τόνισε πως το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και πως αρχικός στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ, η οποία θα φιλοξενηθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Ειδικότερα, ο παίκτης ανέφερε: “Σίγουρα, το κλίμα είναι μία χαρά. Η ομάδα έχει δέσει και έχει έρθει αρκετά κοντά. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά τώρα είμαστε πανέτοιμοι. Στόχος είναι αρχικά να περάσουμε στην επόμενη φάση, να το πάμε βήμα-βήμα. Άσχετα αν θέλεις να κοιτάξεις μακριά, πάντα στόχος είναι το minimum και, από εκεί και πέρα, παλεύεις για το καλύτερο. Νομίζω πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα από το πρώτο παιχνίδι ώστε να πάρουμε την πρώτη νίκη.

Δεν θέλουμε να προτιμήσουμε κανέναν, ούτε να υπερεκτιμήσουμε καμία ομάδα. Όλα θα είναι θέμα momentum και σε τι φάση θα βρίσκεσαι στα νοκ άουτ, οπότε πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι από την αρχή. Νομίζω ότι δείξαμε μία βελτίωση στο “Ακρόπολις”. Δείξαμε αυτή τη μαχητικότητα που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω πως μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, υπάρχουν κάποια ματς στον όμιλο που σου επιτρέπουν να κάνεις κάποια ήττα, αλλά στα νοκ άουτ πρέπει να είσαι στην καλύτερή σου κατάσταση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…