Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Πάντα το μπάσκετ στην Ελλάδα θα πηγαίνει καλά”

“Πάντα το μπάσκετ στην Ελλάδα θα πηγαίνει καλά”

petropoulos giorgos vasilakopoulos


petropoulos giorgos vasilakopoulos

Ο Κώστας Πετρόπουλος δήλωσε πως η Εθνική Ελλάδος είναι εξαιρετική ομάδα και με πολύ ταλέντο, ενώ αναφέρθηκε και στη βράβευση του από την ΕΟΚ. Ο “Νουρέγιεφ” δήλωσε πως νιώθει ιδιαίτερη τιμή για τη βράβευση του, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στοMetropolis 95,5”:

Για την βράβευση του από την ομοσπονδία: “Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα, μέσα στο σπίτι μου, στην πόλη μου, ο κόσμος ήταν συγκινητικός και μου άρεσε πολύ, το ευχαριστήθηκα. Το μπάσκετ για αυτό είναι ιδιαίτερο στην Ελλάδα και έχει επιτυχίες, ξέρει να τιμά, να θυμάται, να σέβεται. Είναι ένα άθλημα το οποίο αγαπάει την πορεία του, την ύπαρξή του, τα παιδιά του και αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Για το διήμερο τουρνουά της Εθνικής στην Πάτρα: “Η ομάδα είναι εξαιρετική, έχει πολύ μεγάλο ταλέντο. Η δυσκολία του Μίσσα θα είναι διαχειριστεί το πλούσιο υλικό, είναι δύσκολο να χωρέσεις τόσους πολλούς καλούς παίκτες σε 40 λεπτά. Αυτό είναι το δύσκολο σημείο να μοιράσεις το χρόνο στους παίκτες, γιατί στις ομάδες του όλοι είναι πρωταγωνιστές. Η Εθνική μου άφησε μια πλούσια γεύση από ταλέντο, πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά η ομάδα. Έχει αύρα, έχει παίκτες σταρ, έχει τις δυνατότητες να πάει καλά. Πρέπει να μην φορτώσουμε με άγχος την ομάδα και να την αφήσουμε να πάει με ηρεμία στα παιχνίδια”.

Για το φαινόμενο Αντετοκούνμπο: “Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Αυτό που με συγκίνησε ιδιαίτερα είναι όταν του έδωσαν να υπογράψει την ελληνική σημαία και δεν το έκανε. Έζησε τόσο ρατσισμό και έδειξε πόσο σέβεται την σημαία. Πρέπει να αποδώσουμε όλες τις τιμές. Με έχει εντυπωσιάσει το ήθος και η αγωνιστική του αξία”.

Για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ: «Πάντα το μπάσκετ στην Ελλάδα θα πηγαίνει καλά, από τη στιγμή που υπάρχουν ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αλλά και άλλες δυνάμεις όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. Το ελληνικό μπάσκετ στην Ευρώπη θα παίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας

Τους πιθανούς αντίπαλους στους Ολυμπιακούς αγώνες έμαθε η Εθνική. Μετά την κλήρωση που πρα…