Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός ” Πάντα ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πρωταγωνιστεί”

” Πάντα ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πρωταγωνιστεί”

ian vougioukas panathinaikos

ian vougioukas panathinaikos

Ο Ίαν Βουγιούκας αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό Superfoods, λέγοντας πως ο Γιάννης Μπουρούσης στάθηκε “εμπόδιο” προκειμένου να μην πάρει από πέρσι μεταγραφή στους “πράσινους”.

“Πέρασαν λοιπόν πέντε χρόνια… Τα προηγούμενα χρόνια προσπάθησα να γυρίσω, κάτι που τελικά έγινε φέτος. Θα μπορούσε να είχε γίνει και πέρσι αλλά ήλθε ο Μπουρούσης και μου το χάλασε! Πάντα ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πρωταγωνιστεί. Παίζω σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει και τους τρεις τίτλους”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας σέντερ.

Για το ρόλο στην ομάδα υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ:”Θα δώσω κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά στους ψηλούς της ομάδας. Με τον κόουτς μιλήσαμε όταν υπέγραψα και περιμένω να ξαναμιλήσουμε αυτές τις ημέρες με πιο πολλές λεπτομέρειες. Σίγουρα είμαι το βαρύ σέντερ και πιστεύω ότι θα με χρησιμοποιήσει εκεί που θέλει ο ίδιος”.

Για τους ξένους που θα συναντήσει στην ομάδα:”Mόνο τον Γκέιμπριελ ήξερα από παλιά, γιατί ήμασταν μαζί στη Λοκομοτίβ πέρσι. Γνωρίζω και τον Λεκαβίτσιους. Και με τους υπόλοιπους πιστεύω πως θα συνεργαστούμε πολύ καλά, για να φτάσουμε στον στόχο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…