Κεντρική NBA “Πάγωσαν” (και πάλι) οι διαπραγματεύσεις για τον Καρμέλο
NBA

“Πάγωσαν” (και πάλι) οι διαπραγματεύσεις για τον Καρμέλο

carmelo anthony knicks

carmelo anthony knicks

Ο Καρμέλο Άντονι επιθυμεί να ενταχθεί μέσω ανταλλαγής στους Χιούστον Ρόκετς, οι Νιου Γιορκ Νικς θέλουν να τον παραχωρήσουν πάση θυσία -αν και δεν είναι στο χέρι τους- και η εξεύρεση τρίτης ή και τέταρτης ομάδας για την οριστικοποίηση του trade φαντάζει δύσκολη υπόθεση. Οι παραπάνω σταθερές ισχύουν καθ’όλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού και φαίνεται ότι δεν θα σταματήσουν σύντομα, βάσει του τελευταίου ρεπορτάζ του Άντριαν Γουοζναρόφσκι.

“Οι συζητήσεις των Χιούστον Ρόκετς και των Νιου Γιορκ Νικς για τον Καρμέλο Άντονι έχουν πέσει σε αδράνεια. Οι Ρόκετς ψάχνουν να βρουν τρίτες και τέταρτες ομάδες ώστε να βοηθήσουν στην οριστικοποίηση της συμφωνίας. Δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν αυτό. Αμφότερες οι πλευρές έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο “Μέλο” μάλλον θα πάει στην προετοιμασία των Νικς“, τονίζει χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ του ESPN.

Η “σαπουνόπερα” αυτή ενδέχεται να μην έχει αίσιο τέλος, καθώς οι Νικς ίσως υποχρεωθούν να διατηρήσουν στις τάξεις τους έναν παίκτη που φαντάζει ξένο σώμα για εκείνους εδώ και πολύ καιρό. Από την άλλη, το Χιούστον έχει ήδη ενισχυθεί σε υπέρμετρο βαθμό, κάτι που ενδεχομένως να καθιστά την ανταλλαγή για τον Άντονι περιττή. Ο μόνος παράγοντας που μπορεί να διατηρήσει την ελπίδα ζωντανή είναι η επιμονή του ίδιου του Άντονι, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να γίνει συμπαίκτης του Τζέιμς Χάρντεν και του Κρις Πολ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…