Κεντρική NBA Όταν ο Τόμας καταφερόταν εναντίον του ΛεΜπρόν (pic)
NBA

Όταν ο Τόμας καταφερόταν εναντίον του ΛεΜπρόν (pic)

lebron james isaiah thomas

lebron james isaiah thomas

Ο Αϊζέια Τόμας οφείλει πλέον να προσαρμοστεί σε μια εντελώς νέα πραγματικότητα, όντας μέλος των Κλίβελαντ Καβαλίερς και συμπαίκτης του ΛεΜπρόν Τζέιμς. O ρόλος του ηγέτη δεν του ανήκει πλέον και θα πρέπει να μάθει να παίζει περισσότερο μακριά από την μπάλα, ώστε να έχει μια ομαλή συνεργασία για τον “βασιλιά”. Δεν είναι εύκολο να είσαι συμπαίκτης του κορυφαίου παίκτη στον πλανήτη, ειδικά με βάση τα παλαιά tweets του Τόμας.

Μια αγαπημένη συνήθεια των μανιακών του Twitter είναι να σκαλίζουν το ιστορικό των σταρ του NBA, ώστε να διαπιστώσουν αν έχουν δηλώσει κάτι, το οποίο αντιτίθεται στις τωρινές πράξεις τους, με τον Τόμας να μην γλιτώνει από το… καθεστώς αυτό.

“Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στον Κόμπι και τον ΛεΜπρόν. Ο Κόμπι δεν θα άφηνε κανέναν να τον διαλύσει, όπως έκαναν οι Σέλτικς στον ΛεΜπρόν. Ο ΛεΜπρόν έχει ήδη φύγει”, είχε τονίσει ο Τόμας στις 13 Μαΐου του 2010, όταν οι Καβς είχαν αποκλειστεί από τους Σέλτικς στον δεύτερο γύρο των πλέι-οφ, με τον “βασιλιά” να αποχωρεί από την ομάδα του Οχάιο το επόμενο καλοκαίρι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…