Κεντρική NBA Όταν οι Γουόριορς “χτύπησαν” την πόρτα του Κρις Πολ
NBA

Όταν οι Γουόριορς “χτύπησαν” την πόρτα του Κρις Πολ

chris paul clippers warriors

chris paul clippers warriors

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν ήταν πάντοτε η κραταιά “υπερδύναμη” που θεωρούνται σήμερα. Το 2012, οι “dubs” διέθεταν ένα ελπιδοφόρο ρόστερ με ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι, όμως, δεν ήταν σε θέση να κάνουν πρωταθλητισμό την εποχή εκείνη. Για τον λόγο αυτό, οι ιθύνοντες της ομάδας “κυνηγούσαν” οποιονδήποτε σταρ έβγαινε στην ελεύθερη αγορά, προκειμένου να αυξήσουν τη δυναμική τους. Ένας από τους παίκτες-ορόσημα, για τους οποίους οι Γουόριορς ενδιαφέρθηκαν σφόδρα ήταν και ο Κρις Πολ!

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2012, το Γκόλντεν Στέιτ επιχείρησε με μανία να εντάξει κάποιο “αστέρι” στην ομάδα, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, Τιμ Καγουακάμι: “Απλά ήθελαν οποιονδήποτε καλό παίκτη που ήταν διαθέσιμος. Τον Ιούλιο του 2012, είχαν συναντηθεί με τον Ντουάιτ Χάουαρντ (το πιο “καυτό” όνομα εκείνης της free agency) και στράφηκαν άμεσα στον Ιγκουοντάλα, όταν ο Χάουαρντ έκλεισε στους Ρόκετς. Ο Λέικομπ και ο Μάιερς, μάλιστα, (ο ιδιοκτήτης και ο τζένεραλ μάνατζερ των Γουόριορς αντίστοιχα) κυνήγησαν έντονα τον Κρις Πολ αλλά δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν με τους Κλίπερς για κάποια ανταλλαγή”.

Ουδείς γνωρίζει, φυσικά, ποια θα ήταν τα πιθανά ανταλλάγματα ή αν ο Στεφ Κάρι θα συμπεριλαμβανόταν στην ανταλλαγή αυτή. Το σίγουρο είναι ότι μια ενδεχόμενη ένταξη του Πολ στους Γουόριορς θα είχε προκαλέσει ένα “ντόμινο” γεγονότων, το οποίο δεν θα είχε καμία σχέση με την τελική εξέλιξη των πραγμάτων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τέλος ο Βόγκελ από τους Σανς

Παρελθόν από το Φοίνιξ ο Φρανκ Βόγκελ. Τέλος εποχής για τον Φρανκ Βόγκελ μετά από μόλις μί…