Κεντρική Διεθνή Jump10 “Όμορφη εμπειρία ζωής”

“Όμορφη εμπειρία ζωής”

jump10 damalis

jump10 damalis

Το JUMP10 ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Κυριακή, για τους συμμετέχοντες όμως η εμπειρία, οι εικόνες, οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν, θα τους συντροφεύουν για το υπόλοιπο της ζωής τους. Άλλωστε το μπάσκετ για όσους ταξίδεψαν στη Σαγκάη είναι κομμάτι της ζωής τους και το ταξίδι ήταν εμπειρία ζωής.

Ο Γιάννης Δαμαλής, τεχνικός της ελληνικής ομάδας θέλησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook (κι εκφράζοντας όλα τα μέλη της αποστολής) να ευχαριστήσει τον Audie Norris και την Dolores Couceiro, που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης, αλλά και τον ιδιοκτήτη του Andy Yuegang Wu. Ξεχωριστό ευχαριστώ απεύθυνε στον Δημήτρη Γαλάνη, που του έδωσε την ευκαιρία γι’ αυτό το ταξίδι.

jump10 hellas bretans

“Μία όμορφη εμπειρία ζωής, ένα μακρινό ταξίδι που δεν το κάνεις πολλές φορές στη ζωή σου, ίσως και καμία. Μία εκπληκτική εβδομάδα στην Κίνα και στο JUMP10 έφτασε στο τέλος της. Εκ μέρους όλης της ελληνικής αποστολής ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε στον Audie Norris, στην Dolores Couceiro και στον Andy Yuegang Wu όπως και σε όλα τα μέλη της απίστευτης αυτής διοργάνωσης.

jump10 hellas team1

Τελευταίο αφήνουμε τον Δημήτρη Γαλάνη, έναν από τους επικεφαλείς προπονητές της διοργάνωσης κάτι που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη χώρα μας. Στον coach οφείλουμε τη συμμετοχή μας εκεί. Coach σ’ ευχαριστούμε και ελπίζουμε να συνεχίσεις το σπουδαίο αυτό έργο σου ακόμη και αν εκτιμάται περισσότερο από κάποιους εκτός Ελλάδας” έγραψε ο νεαρός ταλαντούχος προπονητής, μιλώντας εκ μέρους της ελληνικής αποστολής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
  • jump10 new

    Ταξιδέψτε ΔΩΡΕΑΝ στη Σαγκάη

    Η μεγάλη ώρα για δύο τυχερούς πλησιάζει. Η ελληνική ομάδα, η οποία θα ταξιδέψει στις αρχές…
  • besiktas yelsiriresoun

    Γελσιγκιρεσούν-Μπεσίκτας 58-82 (pics)

    Η Μπεσίκτας κατάφερε να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο τουρκικό πρωτάθλημα.Η …
  • andy yuegang wu3

    Ο Mr. JUMP10 (pics)

    Αν δεν μας τον είχαν συστήσει, δύσκολα θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης…
Περισσότερα σε Jump10

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…