Κεντρική NBA Ολοκληρώθηκε το trade ανάμεσα σε Σέλτικς και Καβς!
NBA

Ολοκληρώθηκε το trade ανάμεσα σε Σέλτικς και Καβς!

kyrie irving isaiah thomas

kyrie irving isaiah thomas

Μπορεί να χρειάστηκε 1 εβδομάδα επιπλέον, ώστε οι δύο ομάδες να τα βρουν σε όλα αλλά τελικά, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς και οι Μπόστον Σέλτικς ήρθαν σε συμφωνία, όσον αφορά την πολύκροτη ανταλλαγή, η οποία περιστρέφεται γύρω από τον Κάιρι Έρβινγκ και τον Αϊζέια Τόμας. Συγκεκριμένα, τα μέλη της ανταλλαγής έμειναν ίδια (Έρβινγκ στους Σέλτικς – Τόμας, Τζέι Κράουντερ, Άντε Ζίζιτς και το ντραφτ πικ πρώτου γύρου των Νετς για το 2018 στους Καβαλίερς), με τη διαφορά ότι προστέθηκε κι ένα ντραφτ πικ δευτέρου γύρου του 2020, το οποίο οι Σέλτικς έδωσαν στους Καβς.

Οι Καβαλίερς είχαν εμφανιστεί πιο επιθετικοί κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ζητώντας ένα εκ των δύο σπουδαίων ταλέντων της Βοστόνης στη γραμμή των φόργουορντ (Τζέιλεν Μπράουν και Τζέισον Τέιτουμ) αλλά εν τέλει συμβιβάστηκαν, υπό τον κίνδυνο να λήξει η προθεσμία των ανταλλαγών, κάτι που συνέβη μόλις λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση του deal.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τόμας δεν κατάφερε να περάσει ορισμένες ιατρικές εξετάσεις, εξαιτίας του τραυματισμένου του ισχίου, με αποτέλεσμα οι Καβς να θεωρήσουν ότι οι Σέλτικς τους παραπλάνησαν στις διαπραγματεύσεις, όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του “IT“. Γι’αυτό τον λόγο ζήτησαν αναπροσαρμογή της ανταλλαγής ενώ απείλησαν με οριστικό βέτο, ακυρώνοντας τη συμφωνία, κάτι, όμως, που συγκέντρωνε ελάχιστες πιθανότητες εξαρχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…