Κεντρική Basket League Κύμη Οκερεαφόρ, ο όγδοος!

Οκερεαφόρ, ο όγδοος!

okereafor

okereafor

Την όγδοη φετινή καλοκαιρινή της μεταγραφή ολοκλήρωσε η Κύμη, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Τέντι Οκερεαφόρ. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο στην περιφερειακή της γραμμή με την απόκτηση του 24χρονου πλέι μέικερ, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Βρετανός άσος έχει μικρή ευρωπαϊκή εμπειρία, μιας και ξεκίνησε μόλις πέρυσι την επαγγελματική του πορεία, αγωνιζόμενος αρχικά στην εσθονική KK Parnu και στη συνέχεια στην ιταλική Flexx Pistoia.

Η Κύμη έχει πλέον δύο ακόμα κενές θέσεις για ξένους παίκτες, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους Οκερεαφόρ, Τρέιλορ, Τζόουνς και Ο’ Μπριέν.

Η ανακοίνωση:
“Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Teddy Okereafor, ο οποίος την σεζόν 2017-18 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Teddy Okereafor είναι 24 ετών, γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου 1992, έχει ύψος 1.93μ. και αγωνίζεται ως play maker. Άρχισε την μπασκετική του καριέρα στο πανεπιστήμιο VCU Rams το 2011, ενώ το 2014 μετακόμισε στο Rider Broncs. Στις αρχές της σεζόν 2016-17 ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από την εσθονική KK Parnu, ενώ τον Δεκέμβρη του 2016 πήγε στην ιταλική Flexx Pistoia, όπου έπαιξε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Να σημειώσουμε ότι το νέο απόκτημα της Κύμης είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας!

Με την προσθήκη του Okereafor η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης έφτασε στις 8 μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι, καθώς είχαν προηγηθεί οι Μανωλόπουλος, Τσαγγαράκης, Jones, Traylor, O’Brien, Γλυνιαδάκης και Γερομιχαλός. Το ρόστερ λοιπόν σταδιακά συμπληρώνεται, έτσι ώστε ο κόουτς Καστρίτης να έχει στα χέρια του ένα ισχυρό αγωνιστικό δυναμικό ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Basket League”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…